Cătălin Botezatu, dus de urgenţă la spital! A făcut hemoragie internă, după intervenţia chirurgicală

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/10/2019, 12:55
Cătălin Botezatu, dus de urgenţă la spital! A făcut hemoragie internă, după intervenţia chirurgicală
Cătălin Botezatu, noi probleme de sănătate. Sursa foto: tacataca.ro

Cătălin Botezatu a trecut prin noi momente cumplite după operația în urma căreia medicii de la Istanbul i-au extirpat o tumoră descoperită la colon. Potrivit România TV, cunoscutul creator de modă a suferit o hemoragie internă și a fost dus de urgență la spital.

Cătălin Botezatu nu scapă de probleme după operație

De altfel, designerul mărturisea într-un interviu acordat recent că a trecut prin patru intervenții chirurgicale în Turcia, din cauza problemelor de sănătate care păreau că nu se mai termină. Din acest motiv, recuperarea lui Bote se va întinde pe o perioadă mai îndelungată, chiar dacă fanii așteptau cu nerăbdare să-și reia activitatea.

Nu e ușor într-o lună și un pic să suporți 4 operații, să stai în spital aproape non-stop, să înduri niște dureri, nu stiu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua și a treia operație am stat 17 zile imobilizat (…). Am făcut o nouă hemoragie internă. Mi s-a m-ai făcut o altă operație (…) Mi s-au administrat niște medicamente, de pe urma cărora aveam niște halucinații extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu știam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, pe patul de spital. Sursa foto: romaniatv.ro
Cătălin Botezatu, pe patul de spital. Sursa foto: romaniatv.ro

Cătălin Botezatu nu este în cea mai bună formă

Totodată, îndrăgitul designer a vorbit deschis despre starea sa de sănătate, mărturisind că a slăbit destul de mult după intervențiile chirurgicale pe care a fost nevoit să le îndure. Cu toate acestea, fostul jurat al emisiunii Bravo, ai stil este optimist că recuperarea va decurge bine și astfel va putea reveni la prezentările de modă care îi lipsesc enorm.

Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănătatea”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×