Cătălin Botezatu, apariție de senzație la două luni de la operație! El și Ramona Bădulescu au atras luminile reflectoarelor

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 20:31
Cătălin Botezatu, apariție de senzație la două luni de la operație! El și Ramona Bădulescu au atras luminile reflectoarelor GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu și Ramona Bădulescu au întors toate privirile. Sursa foto - facebook

Cătălin Botezatu a avut o apariție de senzație la numai două luni de la operație! Acesta a venit însoțit de Ramona Bădulescu la un eveniment organizat în București. Toată lumea a apreciat forma designerului despre care specialiștii au spus că arată mai bine ca niciodată. Vă readucem aminte că Botezatu a traversat momente dificile. Acesta a fost operat de urgență la o clinică din străinătate, după ce medicii i-au descoperit o tumoră.

Cătălin Botezatu, apariție de senzație la două luni de la operație!

De atunci au trecut 60 de zile, iar Cătălin Botezatu s-a refăcut excelent, conform opiniei medicilor. Designerul a declarat recent că a slăbit 12 kilograme și a dat și câteva detalii despre starea lui de sănătate. „Nu e ușor într-o lună și un pic să suporți 4 operatii, să stai în spital aproape non-stop, să înduri niște dureri, nu știu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte.

În a doua și a treia operație am stat 17 zile imobilizat. Am făcut o nouă hemoragie internă. Mi s-a mai făcut o altă operație. Mi s-au administrat niște medicamente, de pe urma cărora aveam niște halucinații extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu știam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu care totuși a spus că e departe de forma pe care și-o dorește.

El și Ramona Bădulescu au atras luminile reflectoarelor

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a mai spus designerul. Creatorul de modă a fost depistat cu neoplasm mucinos, o formă rară de tumoră.

Intervenția care a avut loc în Turcia a durat mai bine de șase ore și a fost ținut sub strictă supraveghere medicală. „Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt”, a mai declarat Botezatu recent la Kanal D.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×