Cătălin Bordea s-a căsătorit cu Livia. Cine au fost nașii și ce a făcut comediantul în fața preotului

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
25/08/2019, 16:17
Cătălin Bordea s-a căsătorit cu Livia. Cine au fost nașii și ce a făcut comediantul în fața preotului GALERIE FOTO
Cătălin Bordea și soția sa Livia și-au unit destinele și în fața Domnului într-o ceremonie restrânsă și intimă. Sursa foto: spynews.ro

Cătălin Bordea și soția sa Livia au spus ”Da” în fața preotului după cinci ani de la cununia civilă. Ceremonia religioasă a avut loc într-un decor de poveste, iar mai multe fotografii au fost postate de comediat pe rețelele de socializare. Surpriza coprezentatorului lui Dan Capatos au fost nașii cuplului. 

Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit religios. Nașii sunt persoane cunoscute în showbiz

Actorul Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit religios după cinci ani de la cununia civilă (22 mai 2014). Cei doi au spus ”Da” într-un decor de poveste, în aer liber, iar nunta a fost făcută în mare secret. Doar familia și câțiva prieteni apropiați au fost invitați. Mirii au avut ținute simple și elegante, iar fotografiile de la nuntă sunt toate în alb și negru. VEZI GALERIE FOTO

În urmă cu o lună și jumătate comediantul spunea că nașii stau în Canada, dar se pare că aceștia nu au fost singura lor pereche de nași. Micutzu și iubita sa Dumitrița au acceptat cu bucurie să fie nașii spirituali ai cuplului dovadă fiind o fotografie în care Cătălin Bordea îi sărută mâna lui Cosmin Nedelcu. Acest gest simbloc se face între fin și naș în fața preotului.

Cătălin Bordea și Livia s-au căsătorit religios
Nașii lui Cătălin Bordea și ai Liviei au fost Micutzu și iubita acestuia Dumitrița. Sursa foto: Instagram.com

Unde pleacă Cătălin Bordea și soția sa în luna de miere

Comediantul a declarat în cadrul unui interviu că soția sa, Livia a plănuit timp de șapte luni nunta. Totodată, Cătălin Bordea a spus că are o relație specială cu socrii care sunt ca și părinții lui. „Ea chiar plănuieşte şi am tot respectul pentru această femeie fantastică. Are nişte idei dubioase la un moment dat. Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei.”, a mărturisit Cătălin Bordea, potrivit CANCAN.

Coprezentatorul lui Dan Capatos a avut o nuntă restrânsă la care au luat parte aproximativ 80 de persoane. Actorul de comedie și soția sa vor pleca în luna de miere în Portugalia. „ Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la Altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia.”, a mai spus Bordea într-un interviue pentru Antena Stars.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×