Cât va rezista relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Astrograma cuplului

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/09/2019, 16:41
Cât va rezista relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Astrograma cuplului
Cât va mai dura relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi? Ce spune astrograma cuplului. Sursa foto: adevarul.ro

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, iar de curând cei doi au fost protagoniștii unui episod de violență domestică. Gurile rele spun că Bianca Drăgușanu nu va  trece peste acest incident foarte ușor, iar relația ei cu proaspătul soț s-ar putea afla în declin.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, la un pas de despărțire? Ce spune astrograma cuplului

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au spus „DA” în fața ofițerului de la starea civilă în data de 1 august în ciuda faptului că cei doi îndrăgostiți au trecut prin multe despărțiri și tot atâtea împăcări. Recent fosta blondă a lui Bote a fost văzută de paparazzi când se certa aprig cu proaspătul ei soț, iar acesta a bruscat-o. Astrologul specializat în compatibilitatea în cuplu Roxana Lușneac Cioriceanu spune că vedeta nu va trece peste episodul de violență domestică chiar dacă cei doi au revenit la sentimente pașnice. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au dat uitării motivele care au dus la altercația dintre ei și au plecat în vacanță la Monte Carlo.

„Compatibilitatea dintre ea și soțul său este bună, chiar foarte bună pe anumite aspecte. Dar cum Bianca Drăgușanu funcționează după propria sa regulă – când nu mai crede în ceva, nu mai ține cont de consecințe – între ea și partener vor mai exista episoade de separări de moment, care pot duce la ruptura definitivă”, a declarat Roxana Lușneac în cadrul unui interviu, potrivit Cancan.

Cât va mai dura relația dintre Bianca și Alex
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil pe 1 august 2019. Sursa foto: b1.ro

Bianca Drăgușanu își trăiește viața după propriile reguli

Astrologul specializat în compatibilitatea în cuplu mai spune că Bianca Drăgușanu a evoluat foarte mult pe plan profesional, dar mai are de lucrat la propria persoană. Vedeta are nevoie de un bărbat foarte puternic care să țină pasul cu ea pentru că Bianca își trăiește viața după propriile regului și nu suportă plictiseala. Se pare că afaceristul este persoana care întrunește toate calitățile pe care le caută fosta soție a lui Victor Slav. Alex Bodi este bărbatul care îi poate satisface toate nevoile Biancăi Drăgușanu, dar acum rămâne de văzut pentru cât timp.

„Bianca este o femeie inteligentă care își exprimă propriile idei. Marte îi dă discursului ei energie și entuziasm, iar asta o face o adevărata amazoană. Până la 45 de ani, ea va avea o fire vulcanică și va fi opusul genului de femeie care managerieză și își rezolvă conflictele cu diplomație”, a mai spus Roxana Lușneac Cioriceanu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×