Ce pensie are ADRIANA ILIESCU, după o viaţă la catedră!

Raluca Ogaru   
în Poze haioase
06/11/2018, 08:33
Ce pensie are ADRIANA ILIESCU, după o viaţă la catedră! GALERIE FOTO

Din pensia ei, Adriana Iliescu face tot posibilul sa îi ofere fiicei sale tot ce are nevoie pentru traiul de zi cu zi. Acum e la liceu, iar pretențiile au mai crescut. Eliza, însă, încearcă să țină pasul cu colegii ei, iar astăzi s-a transformat într-o adevărată domnișoară. S-a mai desprins de ”fusta mamei”, chiar dacă Adriana Iliescu încearcă pe cât de mult cu putință să îi ofere condiții cât mai sigure.

VEZI GALERIA FOTO!

Înainte să devină cunoscută ca cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu era o profesoră renumită în cadrul Universităţii din Bucureşti. După o viaţă petrecută la catedră, Adriana Iliescu s-a retras la pensie pentru a-şi creşte liniştită fiica.

Ce pensie are Adriana Iliescu, după o viață la catedră

Fosta profesoară, care are acum 79 de ani, susţine că îi ajung cei aproape 2000 de lei pe care îi primeşte de la stat. ”Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu.”, a declarat Adriana Iliescu.

În 2005, Adriana Iliescu năştea la 34 de săptămâni de sarcină, după o fertilizare in vitro realizată de doctorul Bogdan Marinescu. Încă de atunci, cârcotaşii au început să îşi facă griji pe seama micuţei, spunând că cea mai în vârstă mamă din lume nu va avea cu cine să o întreţină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×