Ce pensie are ADRIANA ILIESCU, după o viaţă la catedră!

Raluca Ogaru   
in Reality show
30/05/2018, 08:54
Ce pensie are ADRIANA ILIESCU, după o viaţă la catedră! GALERIE FOTO

Din pensia ei, Adriana Iliescu face tot posibilul sa ii ofere fiicei sale tot ce are nevoie pentru Paşte. Eliza, insa, a vrut o schimbare de look şi…iată cât de frumoasă este!

VEZI GALERIA FOTO!

Înainte să devină cunoscută ca cea mai bătrână mamă din România, Adriana Iliescu era o profesoră renumită în cadrul Universităţii din Bucureşti. După o viaţă petrecută la catedră, Adriana Iliescu s-a retras la pensie pentru a-şi creşte liniştită fiica.

Fosta profesoară, care are acum 79 de ani, susţine că îi ajung cei aproape 2000 de lei pe care îi primeşte de la stat. ”Comparativ cu a altora, pensia mea este frumusica. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt multi bani pentru doua persoane, dar nici putini. Daca chibzuim acesti bani foarte bine, ne ajung si, Slava Domnului, ne descurcam! Nu ne plangem, alti pensionari o duc mai greu.”, a declarat Adriana Iliescu.

În 2005, Adriana Iliescu năştea la 34 de săptămâni de sarcină, după o fertilizare in vitro realizată de doctorul Bogdan Marinescu. Încă de atunci, cârcotaşii au început să îşi facă griji pe seama micuţei, spunând că cea mai în vârstă mamă din lume nu va avea cu cine să o întreţină.

Ştirea MOMENTULUI

Marius Sala a murit! Academicianul s-a stins din viață la 85 de ani

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.