Cât de mult s-a schimbat Adelina Pestrițu de la prima sa nuntă, cea cu Liviu Vârciu. Au trecut 10 ani de atunci. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 18:56
Cât de mult s-a schimbat Adelina Pestrițu de la prima sa nuntă, cea cu Liviu Vârciu. Au trecut 10 ani de atunci. FOTO GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu, 10 ani de la nunta cu Vârciu. Cât de mult s-a schimbat! Sursa foto: libertatea.ro

10 ani au trecut de când Adelina Pestrițu a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă. Atunci devenea soția lui Liviu Vârciu, însă căsnicia lor a fost una sortită eșecului. Astăzi, după 10 ani de zile, Adelina îmbracă din nou rochia albă alături de Virgil Șteblea, cel care a convins-o să spună din nou da, la 10 ani după prima nuntă.

Adelina Pestrițu, 10 ani de la prima nuntă cu Liviu Vârciu

După divorțul de Liviu Vârciu (anul 2010), Adelina a declarat pentru presa tabloidă că nu se va căsători foarte curând. Ei bine, doar doi ani au trecut de la acea mărturisire, căci cineva i-a furat definitiv inima. Virgil este omul care a făcut-o pe vedetă să zâmbească din nou și să creadă în căsătorie iar.

Au trecut 10 ani de zile la prima nuntă a vedetei, iar aceasta s-a schimbat destul de mult. Dacă înainte era văzută ca o vedetă de carton și singura ei atribuție era că a fost partenera lui Vârciu, bruneta s-a încăpățânat că e mai mult decât fosta iubită a unui bărbat celebru. Kanal D a avut încredere în ea și a reușit să demonstreze că are veleități ca prezentatoare.

Adelina a demonstrat în 10 ani după divorțul de Vârciu că poate fi o femeie independentă, mai ales din punct de vedere profesional. Sursa foto: libertatea.ro

Adelina Pestrițu are peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram

Pestrițu a devenit astfel unul din cele mai importante personaje din lumea mondenă, însă mulți spun că schimbarea ei bruscă, din fata care abia reușea să lege două vorbe și participa mai degrabă la emisiuni de cancan în fata care are cu totul alte principii și este brusc un reper moral este un pic forțată.

Adelina Pestrițu a reușit să se impună, chiar dacă mulți cârcotași nu vor fi de acord, prin munca ei proprie. A știut să își asume greșelile și a cerut mereu ajutor atunci când avea nevoie. Astăzi este una dintre vedetele cu cea mai mare influență în mediul online. Are peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×