Cât de mare și frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Violeta are deja 11 ani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 14:09
Cât de mare și frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Violeta are deja 11 ani GALERIE FOTO
Cu toate că în primii ani după ce vedeta a devenit mămică era generoasă cu pictorialele e familie, în timp, Andreea a renunțat la acest lucru

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este acum o adevărată domnișoară. Sâmbătă, păpușica cu ochii de un albastru ca cerul împlinește 11 ani și aproape că a ajuns-o din urmă pe mama ei la înălțime. De asemenea, De la Andreea a luat inclusiv pasiunea pentru matematică și pentru informatică. Astfel, îndrăgita fostă prezentatoare nu are decât să fie mândră că are o fată care a moștenit de la ea tot ce era mai frumos și bun de la ea.

Și, cu toate că în primii ani după ce vedeta a devenit mămică era generoasă cu pictorialele e familie, în timp, Andreea a renunțat la acest lucru, în prezent evitând pe cât posibil să-și expună fiica în public. În ultima vreme, fosta Zână a publicat imagini cu Violeta din doar din spate sau profil.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, la 11 ani! Violeta este deja mare și frumoasă

Cât de mare și frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Violeta are deja 11 ani
Sâmbătă, păpușica cu ochii de un albastru ca cerul împlinește 11 ani și aproape că a ajuns-o din urmă pe mama ei la înălțime

De altfel, acum câteva zile, Andreea Marin le-a pozat pe fiica și nepoata ei la un raion de cosmetice, urmând ca fotografia să o posteze în mediul online. Iar, dacă fiica surorii ei apărea cu fața, Violeta a fost surprinsă cel mult din profil, lucru care a trezit nedumerire în fândul admiratorilor ei din social-media.

Cât de mare și frumoasă este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică! Violeta are deja 11 ani
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică este acum o adevărată domnișoară

Unul dintre fani chiar spunând: ”Ne-o arăți numai cu spatele pe Violeta?”. Răspunsul Andreei a venit imediat, aceasta explicând că a hotărât ca fiica sa să aleagă momentul în care se va afișa în mediul virtual.

”Dacă te gândești mai profund, vei înțelege de ce e mai bine să o protejez, până la vârsta când va decide ea însăși ce își dorește pentru sine”, a răspuns Andreea Marin. Și, chiar dacă unii au aplaudat decizia Andreei, alții au subliniat că ar fi trebuit să ”apere” și imaginea nepoatei sale. ”Înțeleg…dar atunci trebuia să îți protejezi și nepoțica”, au spus unii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×