Cât a costat înmormântarea lui Cornel Galeș! Suma este una foarte mare, iar totul a fost suportat de fosta sa iubită

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
15/12/2019, 10:09
Cât a costat înmormântarea lui Cornel Galeș! Suma este una foarte mare, iar totul a fost suportat de fosta sa iubită
Cât a costat înmormântarea lui Cornel Galeș. Sursa foto: loon.ro

Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a plătit pentru înmormântarea fostului impresar. Chiar dacă ea a plătit totul, femeia a fost de acord cu ultima dorință a iubitului său, aceea de a fi înmormântat alături de iubirea vieții lui, cea care i-a fost soție și partener de viață mulți ani, Ileana Ciuculete.

Cât a costat înmormântarea lui Cornel Galeș

Viviana a refuzat chiar și ideea de a se face o chetă pentru aducerea trupului neînsuflețit în țară. Nu a vrut ca iubitul ei să fie umilit după moarte, așa că a suportat toate cheltuielile, care nu au fost deloc puține. Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, suma a depășit 6.000 de euro! Indiferent de cât a costat înmormântarea lui Cornel Galeș, Viviana a fost mulțumită că a putut să-l aducă în țară și să-l înmormânteze lânga soția sa.

”Viviana a plătit totul. Și suma nu e deloc mică. Adică, 3500 de euro doar pentru firma de pompe funebre din Spania și încă 200 pentru hainele în care a fost depus în sicriu. La banii ăștia se mai adaugă niște cheltuieli cu avocații, cu transportul. Apoi, în România, din nou, bani. La aeroport, câteva sute de lei pentru formalități. Firma de pompe funebre din România a costat și ea alte câteva sute de lei bune”, a declarat pentru wowbiz.ro unul dintre apropiații lui Cornel Galeș.

Viviana a cheltuit peste 6.000 de euro cu înmormântarea lui Cornel Galeș

Cheltuieli au fost și cu parastasul lui Cornel Galeș. Viviana se aștepta să vină la pomana lui Cornel Galeș 70 de prieteni de-ai lui, însă mulți l-au uiin 70 de meniuri comandate și plătite, doar 40 au fost folosite, deoarece nu s-au strâns mai mulți cunoscuți de-ai fostului impresar.

”S-au calculat meniuri pentru 70 de persoane. Nu au fost atâția, au fost vreo 40, dar de plătit, tot 70 de porții s-au plătit. Iar numai mâncarea a costat 80 de lei, adică, în total, 5.600 de lei. La care s-a mai adaugat și vinul, cumpărat tot de Viviana, și țuica, și sucurile, și apa… A mai dus-o câteva sute de euro și băutura… Cred că în total a deopășit cu mult 6.000 de euro”, a mai declarat apropiatul lui Cornel Galeș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×