Câștigătorul Vocea României, Dragoș Moldovan, nu știe deocamdată ce va face cu marele premiu câștigat aseară: „Mai am câteva zile să îmi revin”

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/12/2019, 10:26
Câștigătorul Vocea României, Dragoș Moldovan, nu știe deocamdată ce va face cu marele premiu câștigat aseară: „Mai am câteva zile să îmi revin”
Dragoș Moldovan a câștigat 100.000 de euro. Sursa foto: captură PRO TV

Dragoș Moldovan, câștigătorul Vocea României, a câștigat aseară marele premiu pus la dispoziție de PRO TV, în valoare de 100.000 de euro. Băiatul care a cucerit publicul în marea finală spune că nu a avut niciodată pe mână atâția bani, fapt pentru care îi greu să spună deocamdată ce are de gând cu ei.

Câștigătorul Vocea României, Dragoș Moldovan, premiu de 100.000 de euro

„Nu m-am gândit, pentru că este o sumă mare pe care sincer nu am avut-o încă în mână și nici nu mi-am imaginat cum ar fi. Și prefer să spun că încă nu știu ce o să fac cu ei, decât să spun că…”, a declarat aseară Dragoș Moldovan.

„Încă nu m-am gândit, cred că mai am timp câteva zile să îmi revin după această experiență și să mă gândesc ce aș putea face cu atâția bani”, a completat marele câștigător.

Tudor Chirilă, cuvinte de laudă la adresa lui

Este al patrulea trofeu pe care Tudor Chirilă reușește să îl obțină ca antrenor. A mai câștigat în 2014 cu Tiberiu Albu, în 2015 cu Cristina Bălan și în 2016 cu Teodora Baciu. Pe locul doi s-a clasat anul acesta concurentul din echipa lui Smiley, Andi Țolea.

Tudor Chirilă l-a felicitat pe Dragoș după ce a aflat rezultatul voturilor telespectatorilor. Cântărețul de la trupa Vama a spus că a avut de la bun început încredere în el.

„Eu îl felicit pe Dragoș că a reușit să termine această finală. Multă lume nu se gândește poate la gradul de dificultate al pieselor pe care le-a avut el și ce înseamnă să supraviețuiești unui asemenea show”, a declarat Chirilă aseară, notează libertatea.ro.

Podiumul de aseară a fost completat, așadar, de Andi Țolea (locul 2 – echipa Smiley), Jasmina Răsădean (locul 3 – Irina Rimes) și Elena Bozian (locul 4 – Horia Brenciu).

Dragoș Moldovan este un tânăr artist pasionat de rock. Cântă de la 7 ani, iar succesul de la Voce îl va ajuta mai mult ca oricând în ascensiunea lui în muzică.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×