Câștigător Vocea României 2018, sezonul 8. Marea surpriză!

Alexandra Chivu   
în Vocea Romaniei
14/12/2018, 23:26
Câștigător Vocea României 2018, sezonul 8. Marea surpriză!
Castigator Vocea Romaniei Bogdan Ioan

Această seară, 15 decembrie 2018, a adus noua Voce a României! Ultima rundă a concursului de voci televizat i-a avut ca protagoniști pe Alma Boiangiu, concurent care a fost îndrumat de Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, care a avut-o ca atrenor pe Irina Rimes, Mădălina Coca, care a ajuns în finală fiind sub aripa Andrei și Bogdan Ioan, de a cărei evoluție s-a îngrijit Smiley.

Publicul a fost încântat de cei patru finaliști și de reprezentațiile lor. Finala concursului a implicat, din partea concurenților, pregătirea a trei momente: unul singur, unul alături de antrenorul său și altul alături de un invitat special.

Câștigător Vocea României 2018, sezonul 8

UPDATE Premiul 3 Vocea României 2018, sezon 8 a fost câștigat de Alma Boiangiu. Marele Câștigător este Bogdan Ioan, iar pe locul doi a ieșit concurenta Irinei Rimes, Dora Gaitanovici. Astfel, scena vocilor a avut parte de reprezentări inedite și de oameni ai muzicii de valoare. Alături de concurenta lui Tudor Chirilă, Alma Boiangiu, a cântat Ovidiu Anton. Lângă concurenta Irinei Rimes, Dora Gaitanovici, a cântat solistul și trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu.

este vocea romaniei 2018
Finaliștii concursului de talente Vocea României

Lângă finalista Andrei, Mădălina Coca, cea recunoscută și drept Celine Dion, a cântat Nicolae Furdui Iancu. Și, în cele din urmă, alături de Bogdan Ioan, supranumit și Michael Jackson, a impresionat publicul Feli.

vocea romaniei 2018
Ana Munteanu, câștigătoarea sezonul 7, a revenit pe scena concursului care a consacrat-o

Surpriza neașteptată a venit atunci când pe scena care i-a oferit un imbolt a urcat finalista sezonului 7. Ana Munteanu, câștigătoarea trofeului și renumelui de voce a României a impresionant cu un moment special, interpretând piesa ”Unde te duci”. Finaliștii vor cânta piese precum: Highway to hell, Somebody to love, I want to spend my lifetime loving you sau All by myself.

Marele premiu de 100.000 de euro a ajuns la ….

Cât despre marele premiu, acesta are o valoare de 100.000 de euro. Și, luptând pentru el, dar și pentru titlul de Voce a României, fiecare s-a gândit ce ar face cu banii, dacă vor ajunge în posesia lor. Astfel, concurenta lui Tudor Chirilă, Alba Boiangiu, întrebată despre acest aspect, a mărturisit că ar investi în muzică și restul ar dori să-i doneze. ”Aş investi în muzică şi o parte din ei aş vrea să-i donez. Faptul că oamenii m-au votat m-a bucurat enorm şi le mulţumesc şi pe această cale – înseamnă că am ajuns la sufletul lor, iar asta îmi doresc cel mai mult”, a spus Alma.

este vocea romaniei 2018
Finalista lui Tudor Chirilă, Alma Boiangiu

Concurenta Irinei Rimes nu a vorbit despre bani, ci despre colegii alături de care a concurat. ”Sunt oameni foarte talentaţi şi carismatici. Nu cred că are nicio importanţă câte octave ducem cu vocea, nici câte versuri susţinem pe o respiraţie”, a declarat Dora Gaitanovici.

”Important este doar să aducem publicul la acea emoție”

Mai mult, aceasta a adăugat că cel mai important lucru este ca telespectatorii să simtă tot, fiind în spatele micilor ecrane. ”Important este doar să ducem publicul la acea emoţie, care să îl determine să-l voteze pe unul dintre noi. De aceea, consider că este cel mai puternic acela dintre noi care are numărul cel mai mare de voturi. Nu ştiu care este acela, dar aşa este şi aşa va fi mereu”, a mai spus Dora.

este vocea romaniei 2018
Dora Gaitanovici, finalista Irinei Rimes

Mădălina Coca sau Celine Dion, întrebată despre planurile de viitor, a afirmat că și-ar îndeplini visul: să se întoarcă acasă. ” E prima dată când mă gândesc că aş putea să câştig bani! (râde). M-aş întoarce acasă, în România, şi aş încerca să îmi clădesc un drum în muzică”, a declarat Mădălina Coca.

este vocea romaniei 2018
Mădălina Coca, finalista Andrei

”Este una dintre cele mai frumoase experiențe prin care am trecut”

Cât despre singurul băiat din această sală, Bogdan Ioan, concurent care a aparținut lui Smiley, acesta a spus că doar gândul de a ajunge în finală a fost un vis și orice s-ar întâmplat, pentru el, Vocea României va rămâne o experiență minunată.

este vocea romaniei 2018
Bogdan Ioan, pe scena Vocea României

”Nu m-am aşteptat să ajung în semifinală şi nici în finală, pentru că Sorina şi Vitalie sunt două voci deosebite şi au avut nişte momente foarte bune. Când am aflat că am ajuns în finală nu am ştiut cum să reacţionez. Este una dintre cele mai frumoase experienţe prin care am trecut”, a spus Bogdan Ioan, cel care e identificat cu Michael Jackson.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×