Carmen Tănase pleacă definitiv din România! “Iau și animalele cu mine. Costă foarte mult”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/11/2019, 16:50
Carmen Tănase pleacă definitiv din România! “Iau și animalele cu mine. Costă foarte mult” GALERIE FOTO
Carmen Tănase vrea să emigreze în SUA. Sursa foto - facebook

Carmen Tănase pleacă definitiv din România! Actrița intră în rândurile diasporei după aproape 40 de ani petrecuți în lumea filmului și a teatrului. Prezentă în platoul emisiunii „Antitalent”, moderată de Dan Bittman, artista a anunțat că se gândește serios să spună punct și să plece într-o altă țară. Planurile sunt clare și știe și unde anume va locui. Deși este îndrăgostită de Grecia, țară unde și-a petrecut multe concedii, Carmen Tănase vrea altceva de la viață.

Carmen Tănase pleacă definitiv din România!

“Îmi place să călătoresc, nu-mi place să îmi fac bagajele. Dacă mi-ar putea face cineva bagajele, aş pleca oricând. – Urmează întrebarea: vei pleca de tot? Plec de tot. Probabil în America. Acum, în nişte ani, în maximum 5 ani” a fost discuția purtată de Carmen Tănase cu Dan Bittman în cadrul emisiunii care este difucată la Antena 1. Ulterior, vedeta a continuat.

“Da, iau şi animalele cu mine. Costă foarte mult, dar le iau cu mine”, a mai transmis Carmen Tănase atunci când a fost  chestionată despre animanelele de companie pe care le are și, pentru care e dispusă să plătească bani mulți ca să le ia cu ea. De remarcat că de-a lungul timpului artista a jucat roluri importante în  “Cărturan”, “Sacrificiul”, “Ana, mon amour”, “#Selfie” sau  “Fructul oprit”.

“Iau și animalele cu mine. Costă foarte mult”

Carmen Tănase a avut roluri apreciate de public și în “Pariu cu viața”, “State de Romania – Student la Sorbona”, “Numai iubirea”, “Dark Angel: The Ascent”, “Passion Mortelle”. Actrița a fost căsătorită cu regretatul critic de film Victor Parhon. Din păcate, în 2000, soțul lui Carmen Tănase a încetat din viață. De atunci, artista nu și-a mai refăcut viața. Cei doi au împreună un băiat pe care l-au botezat Tudor.

Ajuns la vârsta de 30 de ani, Tudor este regizor și s-a stabilit de ceva vreme în Olanda. Cu toate acestea, Carmen Tănase își dorește să trăiască mai degrabă în Statele Unite ale Americii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×