Carmen Tănase le face praf pe femeile care își fac operații estetice: „Toate arată la fel, botul ăla de raţă le face să fie de zici că sunt surori gemene”

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/01/2020, 13:28
Carmen Tănase le face praf pe femeile care își fac operații estetice: „Toate arată la fel, botul ăla de raţă le face să fie de zici că sunt surori gemene”
Carmen Tănase le atacă pe divele cu operații estetice din România. Sursa foto: captură Antena Stars

Actrița Carmen Tănase le-a venit de hac divelor din România care se operează. Actrița din serialul Sacrificiul spune că toate femeile care își fac operații estetice arată la fel.

Carmen Tănase, atac la divele cu operații estetice din România

Vedeta a vorbit în emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars și a spus că nu este adepta efectului de turmă. E adevărat că în ultima vreme operațiile estetice au devenit ceva normal.

Actrița spune că unele vedete de la noi își fac operații estetice în mod excesiv și că mai toate au cioc de rață de zici că sunt surori.

„Operaţiile astea, care au un scop diabolic, fetele astea toate arată într-un fel… Toate fetele au cioc de raţă, bot de raţă şi arată toate la fel. Botul ăla de raţă le face să fie de zici că sunt surori gemene. Eu fug de chestia asta… Poate că am făcut o obsesie, poate că şi eu sunt exagerată”, a spus Carmen în emisiunea de la Antena Stars.

„Nu vreau să fiu ca toată lumea”

Carmen spune că nu e normal ca toată lumea să semene, ca toate femeile să pară la fel. De altfel, actrița spune că ea s-a ferit toată viața să fie asemănată cu alte femei, că niciodată nu i-a plăcut să semene cu cineva.

„Nu vreau să fiu ca toată lumea! Nu vreau să mă îmbrac de la nu ştiu ce casă. Nu suntem la fel! Deci, de ce trebuie să ne îmbrăcăm la fel? Faptul că tindem să devenim la fel, să vedem aceleaşi filme… Toată planeta vede aceleaşi filme şi seriale. Această cultură de masă mi se pare foarte periculoasă“, a mai spus artista.

Actrița a mai spus că lumea o percepe arogantă din cauza convingerilor pe care le are și pe care le exprimă cu fermitate, însă nu se va schimba niciodată, căci ține foarte mult la individualitatea ei și la a fiecărei persoane.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×