Carmen Negoiță, eliminată de la Ferma! Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Pro TV

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/02/2019, 10:47
Carmen Negoiță, eliminată de la Ferma! Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Pro TV GALERIE FOTO
Carmen Negoita a fost eliminata de la Ferma, dupa duelul cu Ioana Filimon

Carmen Negoiță a fost eliminată de la Ferma 2019, în urma duelului cu Ioana Filimon. Fosta Miss România, ajutată și de înălțime, a reușit să-și păstreze locul în competiție și a trimis-o acasă pe fosta soție a omului de afaceri Ionuț Negoiță. Cea care s-a bucurat de eliminarea lui Carmen Negoiță a fost, probabil, Brigitte Sfăt, care s-a certat recent cu fosta soție a lui Liviu Negoiță.

Duelul a fost unul dur, cu multă forță, iar fetele au dat tot ce au putut pentru a rămâne în continuare în Fermă. Ambele au fost susținute de colegi, pe tot parcursul luptei, iar câștigătoarea a fost Ioana Filimon. Competiția s-a încheiat cu 2 la 0 pentru Miss România.

Carmen Negoiță a fost eliminată de la Ferma, după duelul cu Ioana Filimon

Ferma de la Pro TV începe să semene cu o fermă adevărată, după ce concurenții au primit ca sarcină construirea unei cocine pentru porci.

În urmă cu o săptămână, un scandal monstru s-a iscat între Carmen și Brigitte. Cele două s-au certat în fața tuturor, iar totul a pornit de la mâncare. În cele din urmă, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a dat de gol și a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre Carmen. Cele două se pare că s-au iubit cu același bărbat: Cătălin Cazacu, care prezintă acum emisiunea Vulturi de Noapte, de la Kanal D, împreună cu Bursucul și cu Victor Slav.

Carmen Negoita si Brigitte Sfat, la cutite

”Dacă am vrut să ajut, e vreo problemă?”, este întrebarea lui Carmen Negoiță, care o acuză pe Brigitte că ”a spart ciulamaua””Tu, când ai spart ciulamaua, vreau să știu cine ți-a sărit în cap?”, a spus Carmen. ”Măi, femeie, am spart eu ciulamaua? Tu ești nebună!”, a ripostat Brigitte Năstase. Spiritele s-au încins și mai tare după ce Carmen Negoiță a acuzat-o pe Brigitte că, deși citește Biblia în fiecare zi, nu poate să facă un gest frumos pentru aproapele ei. ”Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”, este replica aprinsă a lui Brigitte, înainte de a izbucni într-un plâns nervos și de a lua hotărârea de a nu mai lucra în bucătărie pe durata emisiunii. Ulterior, Brigitte a explicat că este un pachet de nervi deoarece ”există trei femei care s-au culcat cu același bărbat’ în ”Ferma”,  făcând referire la Claudia Pavel și la Carmen Negoiță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×