Carmen Minune și fetița ei, Sofia, de urgență la spital. Sunt suspecte de coronavirus: „Ne-am făcut testele”

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2020, 15:06
Carmen Minune și fetița ei, Sofia, de urgență la spital. Sunt suspecte de coronavirus: „Ne-am făcut testele”
Carmen Minune și fetița au ajuns de urgență la spital. Sursa foto: Instagram

Carmen Minune și fetița ei, Sofia, au ajuns de urgență la spital cu suspiciunea că s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

Carmen Minune și fetița, la spital

Cântăreața a declarat că și-a făcut testul pentru Covid-19 și că și micuța ei a intrat sub supravegherea medicilor, iar acum așteaptă rezultatele.

Cele două se află și acum internate. La spital a ajuns din cauza unei infecții pe care a suferit-o fiica ei și, printre alte analize, cele două au fost nevoite să se testeze și pentru noul coronavirus.

„Sofia are o infecție. Ne-am făcut testele de COVID-19”

„Sofia are o infecție, de aceea suntem internate în spital. Ne-am făcut testele de COVID-19 și suntem bine. Ieri seară ne-am mutat pe secție, unde avem mult mai mult personal și asistentele și doctorii pot veni fără a mai fi echipați și Sofia nu se mai sperie de ei”, a mărturisit Carmen Simionescu, potrivit spynews.ro.

„Cu toate acestea, e foarte greu. De la izolați în casă am trecut la izolați în spital, pentru că nu avem voie să primim vizite și asta ne îngreunează și mai tare situația pentru că aș fi preferat să fiu acasă și să mă ia soțul meu în brațe. Să îmi zică că o să fie bine. Dar cel mai important pentru bebelușa mea este să fie ea sănătoasă”, a mai spus artista.

Nu se cunosc deocamdată alte elemente despre situația medicală a fetiței cântăreței de muzică pop în afara celor dezvăluite chiar de ea.

Fanii fiicei lui Adi Minune sunt alături de ea și se roagă ca toate să treacă repede și totul să fie bine. Micuța fetei manelistului are doar 9 luni de zile, iar pentru că este atât de mică necesită mai multă atenție din partea medicilor.

Carmen Minune a devenit mămică pentru prima oară pe 2 august 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×