Carmen Minune, fata lui Adrian Minune, este însărcinată! Cine este tatăl

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 14:22
Carmen Minune, fata lui Adrian Minune, este însărcinată! Cine este tatăl
Carmen Minune este însărcinată!

Frumoasa Carmen Minune este însărcinată! Vestea bombă a sfârșitului de an a venit acum, potrivit surselor Spynews. Aceștia au surprins-o într-o vizită la o clinică privată, unde se pare că și-ar fi făcut un control. Așadar, la jumătatea anului viitor, Carmen Minute va deveni mămică.

Iubitul ei, cu care nu este de foarte multă vreme, este în culmea fericirii, pentru că va fi tătic într-un scurt timp. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca după relația eșuată cu Bogdan Daragiu să își găsească atât de repede dragostea și mai ales să facă acest pas important.

Carmen Minune este încărcinată!

Fiica cunoscutului cântăreț de manele va deveni mamă la jumătatea anului 2019! Surse de ls Spynews au suprins-o pe Carmen alături de iubitul ei actual, Bogdan Căplescu, într-o vizită la o clinică privată. Cu toate că fiica lui Adrian Minune este destul de tânără, pare că a luat decizia cea bună, astfel că a anunțat în nenumărate rânduri în trecut că este fericită și că mereu are și va avea susținerea familiei ei și nu numai. Carmen Minune, cunoscută și cu numele de scenă Karmen, s-a despărțit nu cu foarte mult timp înainte de cel care i-a fost alături 2 ani. Cu toate că iubirea lor s-a dus, cei doi și-au spus adio într-un mod decent și matur.

“Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!”, a fost mesajul de pe un site de socializare a lui Bogdan Daragiu. “Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol”, au fost cuvintele fiicei lui Adrian Minune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×