Carmen Iohannis va merge la audieri, la Parchetul General: ”Bineînţeles, n-avem nimic de ascuns”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 20:09
Carmen Iohannis va merge la audieri, la Parchetul General: ”Bineînţeles, n-avem nimic de ascuns”
Cramen Iohannis va merge la audieri!

Președintele lui Klaus Iohannis a spus în cursul zilei de marți că soția sa, Carmen Iohannis, se va prezenta în curând la audierile de la Parchetul General. Prima doamnă a fost fost citată în urma unei plângeri care privesc locuinșele deținute. Carmen Iohannis a fost deja chemată de două ori la audieri, însă și-a anulat prezența prin fax, din cauza mai multor obligații. Șeful de stat a lcarificat situația și a infirmat toate speculațiile aduse în presă în ultima vreme.  ”Bineînţeles, n-avem nimic de ascuns. Acestea sunt doar speculaţii”, a declarat Klaus Iohannis marți, despre situația soției sale, Carmen Iohannis și audierile la Parchetul General.  De asemenea, s-a dezvăluit și la ce va trebui să răspundă aceasta.

„La întrebări legate de faptele săvârșite cu ocazia obținerii imobilului din strada Nicolae Bălcescu, numărul 29, Sibiu și încasării foloaselor (chirii) pentru acest imobil, chirii cu care și-a achiziționat alte imobile, ce urmează a fi confiscate în totalitatea, fiind provenite din infracțiuni. Prima participație sub forma complicității, în formă continuată, o constituie activitățile prin care, la notariat, cu sprijinul notarului Radu Gabriel Bucșă se perfectează actele (…) Deosebit de importantă este dobândirea a jumătate din imobilul din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 29”, potrivit celor spuse de Adrian Ursu și Mircea Badea.

Carmen Iohannis va merge la audieri!

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat că soția lui va merge la aurieri la Parchetul General, deși aceasta a amânat două întâlniri din cauza unor diverse obligații. „Nu există deocamdată temei pentru astfel de discuţii”, declara pe 22 noiembrie șeful statului, îmtrebat din nou dacă soția sa, Carmen Iohannis, va fi prezentă la audieri.

Carmen și Klaus Iohannis
Carmen și Klaus Iohannis

O plângere penală formulată de Lumea Justiției a adus în față viitoarea vizită.

La ce întrebări trebuie să răspundă Carmen Iohannis?

„La întrebări legate de faptele săvârșite cu ocazia obținerii imobilului din strada Nicolae Bălcescu, numărul 29, Sibiu și încasării foloaselor (chirii) pentru acest imobil, chirii cu care și-a achiziționat alte imobile, ce urmează a fi confiscate în totalitatea, fiind provenite din infracțiuni. Prima participație sub forma complicității, în formă continuată, o constituie activitățile prin care, la notariat, cu sprijinul notarului Radu Gabriel Bucșă se perfectează actele (…) Deosebit de importantă este dobândirea a jumătate din imobilul din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu nr. 29, înscris în Cartea Funciară cu nr. 9331, prin actul de vânzare-cumpărare nr. 924 din 1 iunie 1999, încheiat la BNP Bucșa Radu Gabriel între Ioan Bastea (vânzător) și Klaus Werner Iohannis și Carmen Georgeta Iohannis (cumpărători)”, potrivit sursei citate mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×