Carmen Iohannis a fost audiată în dosarul caselor din Sibiu! Soția lui Klaus Iohannis a purtat batic pe cap pentru a nu fi recunoscută

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/02/2019, 11:59
Carmen Iohannis a fost audiată în dosarul caselor din Sibiu! Soția lui Klaus Iohannis a purtat batic pe cap pentru a nu fi recunoscută GALERIE FOTO
Carmen Iohannis a fost audiata in secret de procurori

Carmen Iohannis a fost audiată de procurori, în dosarul caselor din Sibiu, potrivit România TV! Prima doamnă a României a fost nevoită să răspundă la întrebările procurorilor pe data de 6 februarie. Informațiile au apărut în presă recent!

Potrivit surselor România TV, soția președintelui Klaus Iohannis a fost audiată pe datade 6 februarie la Parchetul pe Lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Se pare că a dat explicații după ora 22.00, aproape de miezul nopții. Carmen Iohannis ar fi intrat cu un batic pe cap astfel încât să nu fie recunoscută de jurnaliști. Audierea ar fi durat foarte puțin.

Carmen Iohannis, audiată de procurori în legătură cu casa luată cu acte false

Carmen Iohannis a fost citată de două ori la Parchetul General, în urma unei plângeri vizând casele deţinute împreună cu soţul său. De fiecare dată, a transmis procurorilor, prin intermediul avocatului, că nu poate ajunge.

Acest dosar a fost deschis în urma unui denunţ depus de SC Jurindex Media SRL, societatea care administrează site-ul Lumeajustitiei.ro, reprezentată de jurnalistul Răzvan Savaliuc, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, a soţiei acestuia, Carmen Iohannis, precum şi împotriva notarului Radu Gabriel Bucşă, reclamaţi pentru săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care abuz în serviciu, fals intelectual, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Procurorii au intrebat-o pe Carmen Iohannis despre casa luata cu acte false

Casa luată cu acte false, în atenția procurorilor

Dosarul vizează suma de 320 de mii de euro încasată de președintele Klaus Iohannis și soția sa de pe urma închirierii unei case din centrul Sibiului, care a fost achiziționată cu ajutorul unor acte false, în perioada în care Klaus Iohannis era primarul orașului Sibiu!

Decizia magistraților este una definitivă, prin care instanța a hotărât că imobilul respectiv a fost însușit prin acte care s-au dovedit a fi false! Clădirea respectivă a fost închiriată unei bănci, iar cu banii din chirie, Klaus Iohannis și-ar fi cumpărat mai multe case în orașul Sibiu. Așa a ajuns carmen Iohannis să de explicații în fața procurorilor pentru actele false și pentru suma încasată drept chirie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×