Carmen Harra, reacţie despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Ce crede că s-a întâmplat cu designerul

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/05/2019, 18:54
Carmen Harra, reacţie despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Ce crede că s-a întâmplat cu designerul
Ce spune Carmen Harra despre cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Sursa foto:spynews.ro

Carmen Harra reacționează în cazul morții fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. Cunoscuta clarvăzătoare lansează o ipoteză cutremurătoare, după mai bine de trei săptămâni de la cumplitul accident rutier care i-a adus sfârșitul.

Carmen Harra consideră că Răzvan Ciobanu a a fost ucis

Mai concret, Carmen Harra este că de părere că Răzvan Ciobanu ar fi fost ucis, cineva plănuind accidentul în urma căruia creatorul de modă și-a pierdut viața. În susținerea teoriei sale, femeia cunoscută pentru o serie de previziuni incredibile invocă lipsa unei fișe medicale în acest caz.

Eu nu cred că o să aflați (n.red. cum a murit Răzvan Ciobanu). Dar am ascultat conversația și mă întreb dacă el a fost evaluat ca cineva care avea probleme de anxietate și avea, într-adevăr, mergea la psihiatru și avea probleme psihiatrice de atacuri de panică, pentru că există medicație pentru așa ceva. Deci nu este o fișă a lui medicală în sensul ăsta? Nu există nimic care să ne arate ce ar fi luat, când ar fi luat, ca să avem o înțelegere mai bună? Din câte știu eu, medical, dintr-un atac de panică nu se moare. Deși, într-adevăr, dacă nu iei medicație ai simptomele astea de atacuri mai severe de panică. Eu pe el îl consider pe el un om care avea un disorder (n.red. o tulburare) mental din tot comportamentul. Eu nu l-am cunoscut personal. Părerea mea este că el, de fapt, a murit înainte de accident. Ceva s-a întâmplat. Și părerea mea personală ar fi că el de fapt ar fi fost omorât” , a declarat Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni televizate.

Răzvan Ciobanu a încetat din viață, după un grav accident rutier. Sursa foto:B1.ro
Răzvan Ciobanu a încetat din viață, după un grav accident rutier. Sursa foto:B1.ro

Carmen Harra, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: „A fost omorât de un bărbat mult mai tânăr”

Totodată, Carmen Harra este de părere că, din punct de vedere al spiritualității, Răzvan Ciobanu se afla în așa-numitul „An al Morții”, ceea ce înseamnă că timpul său pe acest Pământ se scursese și nu mai putea trăi mai mult decât a făcut-o deja.  Mai mult decât atât, clarvăzătoarea susține că a sesizat prezența misterioasă a unui bărbat mult mai tânăr, care ar fi responsabil de moartea fostului designer.

Părerea mea, din punct de vedere metafizic, din punct de vedere al spiritualității, al codificării lui divine este că el, de fapt, era în ceea ce se cheamă, după științele antice, ”Anul Morții”, și că timpul lui fizic pe lume nu era mai mult decât a trăit. Indiferent de cum s-a produs moartea lui fizică, ăsta era timpul lui să plece. Atât i-a fost viața lui, a fost o viață scurtă, o viață intensă.

Este un personaj în această situație care nu este identificat, este mai tânăr, cu care eu cred că a avut o relație, probabil cuiva îi datora ceva și de aici au fost niște conflicte în ultima perioadă de care nimeni nu știe. Cazul e mult mai complex decât pare la prima vedere. Intuiția mea spune că ar fi fost omorât de un bărbat mult mai tânăr” , a mai spus Carmen Harra.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×