Carmen de la Salciua, agresată la o petrecere privată. Cum a reacţionat cântăreaţa

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/02/2020, 14:36
Carmen de la Salciua, agresată la o petrecere privată. Cum a reacţionat cântăreaţa
Carmen de la Sălciua, agresată la o petrecere privată

Viaţa de artist este plină de evenimente neplăcute. Toţi artiştii o ştiu, în special cei care cântă la nunţi, iar printre ei se numără şi Carmen de la Salciua. Cântăreţa de muzică de petrecere a trăit un astfel de incident la începutul acestui an, când un petrecăreţ i-a dat un brânci.

Carmen de la Salciua, incident neplăcut la un eveniment unde aceasta a fost invitată să cânte

Viaţa de artist, pe lângă satisfacţiile profesionale şi cele materiale, vine la pachet cu o serii de evenimente neplăcute. Toţi artiştii o ştiu, în special cei care cântă la nunţi, iar printre ei se numără şi Carmen de la Salciua.

Deşi iubită şi plăcută de public, cântăreţa de muzică de petrecere a trăit un incident neplăcut la un eveniment privat unde a fost invitată să facă atmosferă.

Carmen de la Salciua şi-a amânat concertele din Italia din cauza coronavirusului

În toiul petrecerii, când toţi invitaţii se simţeau bine şi dansau, un bărbat a îmbrâncit-o pe cântăreaţă. Aceasta, oripilată, i-a aruncat bărbatului o privire ucigătoare şi şi-a văzut în continuare de cântat.

Pe de altă parte, Carmen de la Salciua este nevoită să îşi anuleze concertele din Italia, din următoarea perioadă, din cauza coronavirusului.

În weekend, Carmen de la Salciua trebui să cânte în Italia, iar cum în Pensinsulă este panică din cauza COVID-19  alături de organizator, cântăreaţa a fost nevoită să îţi amâne prestaţiile.

Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alertă prin care trece Italia, evenimentele din acest weekend pe care trebuia să le onorăm au fost anulate!

Multă sănătate celor care trec prin această situație și să dea Bunul Dumnezeu să ne revedem cu bine atunci când lucrurile vor reveni pe făgaşul normal!„, a anunţat artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×