Carmen Brumă, coafură nouă. Vedeta și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare. GALERIE FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/02/2020, 12:30
Carmen Brumă, coafură nouă. Vedeta și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Carmen Brumă și-a făcut o schimbare radicală de look. Sursa foto: Instagram.com

Carmen Brumă nu-și arată vârsta și arată impecabil la 42 de ani fiind confundată foarte ușor cu o adolescentă. Fosta prezentatoare TV a reușit de-a lungul timpului să-și uimească fanii, iar de data acesta i-a lăsat mască cu noua sa coafură.

Carmen Brumă a renunțat la părul creț. Cum au reacționat fanii vedetei

Carmen Brumă ne-a obișnuit cu părul ei creț, în stare naturală, dar cu ocazia unui eveniment monden frumoasa vedetă a ținut să facă o schimbare la nivelul podoabei capilare. Blondina și-a coafat părul diferit îndreptându-și buclele de la mama natură și optând pentru unele mai largi. Totodată, Carmen și-a schimbat puțin și culoarea părului. VEZI GALERIA FOTO

„Freză nouă ?”, a scris Carmen în dreptul unei imagini postate pe contul de Instagram unde vedeta a încărcat și un video. Iubita lui Mircea Badea s-a declarat încântată de noua freză, iar fanii au răsplătit-o cu sute de like-uri și comentarii.

„Îţi stă excelent. Vreau şi eeeeu”, „Superbă”, „Foarte drăguţ!”, „Foarte bine îţi stă❤️ ”, „Superbă! Din punctul meu de vedere, cea mai reuşită de până acum” sau „Te prinde perfect această coafură!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care vedeta le-a primit din partea fanilor.

Cum își întreține Carmen Brumă podoaba capilară

Partenera de viață a prezentatorului Mircea Badea a dezvăluit într-un interviu în urmă cu ceva timp că nu face ceva special pentru podoaba sa capilară. Carmen Brumă a mărturisit că preferă să-ți spele părul liber, să se usuce în voie, fără a apela la uscător.

„Îl spăl și plec, iar el se uscuă perfect fără feon, difuzor sau alte aparate”, spunea fosta asistentă TV în urmă cu aproximativ 9 ani, informează perfecte.ro. Tot atunci frumoasa blondină povestea cum își îngrijește părul și care sunt produsele la care apelează.

„Folosesc produse profesionale pentru păr creț, ulei de păr și o dată pe săptămână o mască cu ulei de nucă, argan și măsline”, a mai completat Carmen Brumă la vremea respectivă, potrivit sursei menționate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×