Care sunt cuplurile de la Insula iubirii 2019. Sezonul 5 vine cu o mulțime de surprize

Raluca Ogaru    Mirela Apostol   
în Stiri mondene
22/04/2019, 16:30
Care sunt cuplurile de la Insula iubirii 2019. Sezonul 5 vine cu o mulțime de surprize

Insula iubirii, sezonul 5, debutează luni, 22 aprilie și este așteptat cu sufletul la gură de toți fanii show-ului. Din 1500 de cupluri au fost alese cele patru perechi care vor participa la emisiunea produsă de Antena 1. Care sunt cuplurile ce au zburat către Thailanda veţi descoperi în rândurile care urmează.

Cuplurile de la Insula iubirii, sezonul 5

Teodora şi Eusebiu sunt împreună de un an şi se remarcă prin dezinvoltura de care dau dovadă. Spun că au încredere reciprocă, însă mărturisesc şi că vor să îşi cunoască adevărata faţă a celuilalt. ”Nu cred că am trăit vreodată o iubire intens. Dacă până la vârsta aceasta nu a reușit cineva să te scurtcircuiteze, nu spun că e imposibil, dar deja este greu”, a recunoscut Eusebiu.

Denisa şi Adrian au 21, respectiv 24 de ani. Sunt împreună de peste cinci ani şi vor să facă pasul celor mare în curând. ”Am încredere în mine, niciodată nu am fost de acord cu aventurile”, spune frumuşica Denisa despre participarea la Insula iubirii.

Geanina are 20 de ani şi se iubeşte cu Costas, 28 de ani, de aproape doi ani. Sunt îndrăgostiţi până peste cap, iar tânăra spune că iubitul ei este bărbatul vieţii: „Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, asta își dorește”, spune Geanina.

Cel mai inedit cuplu de la Insula iubirii este format din Aurel şi Diana
Cel mai inedit cuplu de la Insula iubirii este format din Aurel şi Diana

Cuplul controversat de la Insula iubirii

Aurel şi Diana reprezintă cuplul surpriză al acestui sezon, după ce în urmă cu un an au participat la această emisiune însă aveaualţi parteneri. Atât Aurel, cât şi Diana, au călcat strâmb şi au trăit experienţe intense alături de ispitele show-ului. ”Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el”, spune Diana, completată de Aurel: ”Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja știu ce o să facă”. A fost scandal când cei doi şi-au făcut apariţia, iar cineva chiar le-a strigat că „s-au îmbrăcat ca boschetarii”. Mai multe informaţii, în show-ul care va începe în această seară, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×