Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna iunie. Rezultatele extragerii de duminică, 21 iulie

Dan Suta   
în Loto
21/07/2019, 21:52
Care sunt bonurile câștigătoare la Loteria Bonurilor pe luna iunie. Rezultatele extragerii de duminică, 21 iulie
Loteria bonurilor pe iunie 2019. Ce bonuri sunt câștigătoare. Sursa foto: realitatea.net.

S-a aflat care sunt bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor fiscale pe luna iunie. Este vorba despre bonurile în valoare de 695 de lei care au fost emise pe 17 iunie. Extragerea a avut loc astăzi, 21 iulie 2019, pentru bonurile fiscale emise în perioada 1-30 iunie 2019.

Bonurile câștigătoare la Loteria bonurilor, cele din 17 iunie, de 695 de lei

Fondul de premiu pus la bătaie de către ANAF este de un milion de lei. Toți cei care au cumpărat în valoare de 695 de lei în data de 17 iunie și au păstrat bonurile își împart acest mare premiu. Cererile de revendicare a premiilor pot fi depuse în următoarele 30 de zile, începând cu ziua de mâine.

Cei care au aceste bonuri acasă trebuie să depună bonul câștigător în original, o copie după actul de identitate și o cerere tip la orice unitate administrativ-teritorială ANAF din țară. Bonurile fiscale trebuie să respecte anumite solicitări. Ele sunt luate în calcul „având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine)”, conform ANAF.

loteria bonurilor iunie 2019
Premiul pus în joc este de un milion de lei. Sursa foto: știrileprotv.ro

Ce trebuie să știe românii despre revendicarea premiului

„În vederea determinării valorii câştigătoare pentru un bon fiscal, după centralizarea situaţiei bonurilor fiscale câştigătoare revendicate în termen, se împarte fondul lunar de premiere la numărul total al bonurilor fiscale câştigătoare revendicate în termen, iar suma astfel obţinută se rotunjeşte la leu în favoarea câştigătorului”, transmite Ministerul de Finanțe cu referire la acordarea premiilor.

Un lucru important de precizat este că dacă există mai mult de 100 de cereri depuse și toate au fost acceptate, atunci se reia extragerea de la Loteria bonurilor fiscale, căci premiul care s-ar împărți ar fi unul extrem de mic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×