Care este relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după despărțire!

Claudiu Ilie   
în Bianca Dragusanu
08/08/2018, 15:31
Care este relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după despărțire! GALERIE FOTO
Relatie Bianca Dragusanu si Victor Slav, dupa despartire

Care este relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după despărțire? Aceasta este întrebarea de pe buzele multor fani de-ai lor, care au urmărit momentele frumoase din viața celor doi, dar și pe cele mai tensionate, care au venit în urmă cu câteva luni, când cei doi au anunțat că s-au separat.

Dacă în urmă cu trei luni Bianca și Vlad au făcut anunțul despărțirii și au spus că vor rămâne prieteni și se vor implica în aceeași măsură în educația micuței Sofia, fiica lor, acum lucrurile stau puțin diferit. Bianca și Vlad se ocolesc cât pot de mult. Deși imediat după separare cei doi se mai întâlneau, acum Victor o vizitează pe fiica sa numai când Bianca nu este acasă.

Citește și De ce l-a părăsit Bianca Drăguşanu pe Victor Slav! “Eu nu mă vait!” 

Citește și Bianca Drăguşanu, bătută crunt de Andreea Mantea!

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav, după despărțire, este aproape inexistentă

”Bianca și Victor au o relție cât se poate de civilizată, dar se întâlnesc tot mai rar. Victor se implică în creșterea copilului, dar nu o ia pe Sofia prea des, preferă să o viziteze acasă la Bianca. Ei nu au stabilit un program anume de creștere a copilului, nu au stabilit nici măcar o pensie alimentară, însă, de partea financiară, se ocupă mai mult Bianca. Având în vedere că și Victor are un venit destul de consistent, nu este exclus ca Bianca să înceapă să aibă pretenții, la un moment dat. Chiar dacă își permite să crească singură copilul, ea consideră normal ca toate cheltuielile să fie împărțite”, a declarat o sursă din anturajul celor doi.

Victor Slav câștigă 12.000 de euro pe lună, la Kanal D

Deși emisiunea Wowbiz a fost scoasă de pe post, Victor Slav a rămas în cărți pentru proiectele de toamnă, de la Kanal D. Potrivit surselor noastre, se pare că prezentatorul TV câștiga suma de 12.000 de euro lunar, doar de la show-ul Wowbiz, venit la care se adăuga și onorariul pentru Bravo, ai stil, acolo unde avea o apariție săptămânală. Sumă deloc de neglijat. Potrivit acelorași surse, se pare că Victor încasa încă 5.000 de euro, bani care se adăugau bugetului. Coprezentatoarea emisiunii Wowbiz Andreea Mantea este cea care i-a luat locul Biancăi Drăgușanu ca gazdă a emisiunii ”Te vreau lângă mine”. Lovitura pentru Bianca este cu atât mai dureroasă cu cât s-a aflat în presă că Andreea Mantea va avea și un salariu de 6.000 de euro pe lunaă, dublu față de suma cu care era plătită Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu are o relație cu năbădăi cu britanicul Tristan Tate, de care s-a despărțit de mai multe ori în numai trei luni. Acum se pare că sunt din nou împreună. Cei doi îndrăgostiți se relaxează într-o vacanță la Cannes și se bucură de clipele petrecute împreună, asta după ce englezul a convins-o pe vedetă să îi mai acorde o șansă.

Britanicul se pare că a avut o strategie care a funcționat, după ce a încercat să o înduplece pe fosta prezentatoare prin intermediu mesajelor. “I-a scris atat de mult de cate ori o iubeste, poate si de cinci ori pe ora, incat, intr-un final, cand a contorizat totul, fosta prezentatoare a decis sa ii mai acorde inca o sansa”, au dezvăluit apropiții celor doi, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×