Care este adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu. Ce îi fac medicii în aceste momente: ”Eforturi intense”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 11:12
Care este adevărul despre starea lui Mihai Constantinescu. Ce îi fac medicii în aceste momente: ”Eforturi intense”
Medicul oftalmolog Monica Pop al-a vizitat pe Mihai Constantinescu la spitalul Floreasca din Capitală Sursa foto: libertatea.ro

Artistul Mihai Constantinescu se află de aproximativ două luni în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală după ce a suferit un stop cardio -respirator în dimineața zilei de 13 mai. Medicul oftalmolog Monica Pop a scris pe pagina personală de Facebook un mesaj despre starea cântărețului. Acum doctorița a fost într-o ”vizită inopinantă” la spital și a dezvăluit care este starea cântărețului care îi este un prieten apropiat. 

Medicul Monica Pop l-a vizitat pe Mihai Constantinescu la spital

Medicul oftalmolog Monica Pop a fost miercuri la Spitalul Floreasca acolo unde este internat Mihai Constantinescu. Monica Pop a oferit informații reale despre starea în care se află în aceste momente muzicianul. Starea artistului este în continuare stabilă, iar medicii îl monitorizează tot timpul.

„Am fost ieri (nr. joi) la Floreasca să-l văd pe Mihai. Terapie Intensivă. Mai multi pacienţi. Curat, mirosea frumos, deşi sunt bolnavi grav, câţiva în comă. Bine îngrijiţi, muncă «la galere». Medici şi personal foarte competenţi şi dedicaţi. Fac tot ce e posibil. Uneori, e, alteori… Dar nu abandonează nici când consideră că şansele sunt minime. Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El luptă, alături de colegii mei”, a scris doctoriţa Monica Pop pe pagina de Facebook.

Monica Pop a criticat speculațiile conform cărora Mihai Constantinecu ar fi ”deconectat de la aparate”. În plus medicul a mai spus că soția artistului, Simona Secrier, nu ar fi niciodată de acord cu acest lucru. „Pe lângă faptul că Simona (Secrier – n.r.), draga, sensibila şi iubitoarea lui soţie, nu ar fi fost niciodată de acord, Legea nu permite aşa ceva în nici un caz. Nici deconectarea, nici eutanasia (moarte fără dureri – n.r.)! Sunt echivalente cu crima! Medicii au menirea de a da viaţă şi sănătate, nu de a o lua cu bună ştiinţă!”, mai spune Monica Pop.

Monica Pop a vorbit despre starea în care se află Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu se află în comă indusă din dimineața zilei de 13 mai. Monica Pop a dezvăluit care este starea în care se află artistul
Sursa foto: facebook.com

Simona Secrier singura persoană care îl poate vizita pe Mihai Constantinescu

Monica Pop a declarat că singura persoană care îl poate vizita pe Mihai Constantinescu e soția sa, Simona Secrier. „La Reanimare nu intră oricine. În afară de soţie, nu intră alte persoane, ca pacienţii să fie protejaţi de microbi. Eu sunt prietenă cu ei şi m-am dus inopinat.”, a mai spus medicul oftalmolog.

Doctorița a fost plăcut impresionată de felul în care arăta camera de la Terapie Intensivă și că era foarte curată. Monica Pop a stat de vorbă cu medicii care au grijă de Mihai Constantinescu. „Am fost plăcut impresionată de ceea ce am văzut. Se ştie că eu am o privire critică. Dar am fost revoltată de speculaţiile ordinare şi am vorbit cu şefa de la Terapie Intensivă, prof. dr. Ioana Grinţescu şi cu medicul curant (cel care se ocupă direct de caz – n.r.), care pe lângă talent, pun suflet şi încearcă ultima şansă. Mihai nu e singur. La Terapie Intensivă sunt mai mulţi pacienţi şi sunt foarte bine îngrijiţi. Oamenii trebuie să ştie aceste lucruri, pentru că mulţi refuză să mai meargă la spital din cauza reportajelor negative de la tv.”, a declarat Monica Pop pentru Click!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×