Care e relaţia dintre Connect-R şi Misha: „Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost!” Artistul şi fosta soţie, surpriză de proporţii

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
19/02/2019, 14:36
Care e relaţia dintre Connect-R şi Misha: „Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost!” Artistul şi fosta soţie, surpriză de proporţii GALERIE FOTO
Connecte-R isi sarbatoreste ziua de nastere printr-un mega-concert

Connect-R organizează primul său mare concert la Sala Palatului, chiar de ziua sa de naștere! Așadar, artistul va da cea mai mare petrecerea pe care a dat-o vreodată de când s-a născut, la împlinirea vârstei de 37 de ani, iar alături de el va fi și fosta lui soție, Misha!

Connect-R va împlini vârsta de 37 de ani pe data de 9 iunie, însă pregătirile pentru petrecerea pe care o va organiza au început deja, căci Ştefan îşi doreşte să fie ceva cu totul memorabil. Atât admiratorii, cât şi colegii de breaslă sunt invitaţi să participe la concertul-aniversar pentru care au fost puse în vânzare peste 4000 de bilete.

Mare concert mare de ziua lui Connect-R, la Sala Palatului

Misha, fost sa soție va fi cea care va deschide concertul lui Connect-R, fapt care arată că relațiile dintre cei doi sunt încă bune, chiar dacă au ales să se despartă. Ștefan Mihalache pare să regrete separarea de soția sa, după cum a declarat la emisiunea ”Vorbește lumea”.

“Am 3 ani de când nu îmi sărbătoresc ziua. Împlinesc 37 de ani. Acum totul s-a schimbat. Vă aștept pe 9 iunie la Sala palatului la ziua lui Ștefan. Principala mea dorință e să veniți cu inima deschisă. De ziua mea, îmi doresc să fie sala plină, să fiu sănătos. Misha va deschide show-ul, va fi Marilyn și nu vă mai povestesc. Noi vom fi o familie toata viața. Dacă lucrurile nu merg, înseamnă că am fost prost”, a declarat artistul.

Connect-R va avea familia, prietenii și fanii strânși la un singur loc

„Connect-R – artistul e doar o parte din Ștefan – omul și consider că le datorez celor care l-au făcut „mare” pe Connect-R să vadă mai de aproape și omul din spatele poveștilor din piese. Am decis ca abia la 37 de ani să susțin primul meu concert la Sala Palatului pentru că abia acum am reușit să mă cunosc cu adevărat, după ce am fost și sus și jos și m-am observat în ambele ipostaze. Nu am meritat până acum un concert la Sala Palatului. Ca să organizezi acolo un concert, trebuie să ai ce spune, iar acum, cred că am destule de spus. Nu știu un mod mai frumos de a îmi sărbători ziua de naștere decât alături de cei care m-au făcut cine sunt astăzi. E pentru prima oară când, de ziua mea, voi avea și familia și prietenii și fanii într-un singur loc” a declarat Connect-R despre evenimentul care va avea loc pe 9 iunie.

concert Connect-R
Connect-R va avea familia, prietenii si fanii in acelasi loc, la concert

Printre vedetele care au confirmat deja participarea la petrecerea organizată de ziua artistului se numără , Nicole Cherry, Antonia, Alex Velea, Lino Golden, dar şi Pepe, care i-a fost naş lui Ştefan şi Misha atunci când s-au căsătorit. Din nefericire, Connect-R şi cântăreaţa şi-au spus adio şi au decis să meargă pe căi separate, singurul lucru care îi mai leagă fiind copilul pe care îl au şi de dragul căruia au decis să rămână în relaţii amiabile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×