Care e motivul pentru care Monica Bârlădeanu, actriţa din serialul VLAD, nu a fost căsătorită niciodată! S-a iubit mulţi ani cu Bobby Păunescu

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/01/2020, 12:12
Care e motivul pentru care Monica Bârlădeanu, actriţa din serialul VLAD, nu a fost căsătorită niciodată! S-a iubit mulţi ani cu Bobby Păunescu
Monica Bârlădeanu, burlacă la 41 de ani. Sursa foto: Instagram

Până la cei 41 de ani pe care îi are, focoasa Monica Bârlădeanu a refuzat de două ori să ajungă în fața altarului. Actrița din serialul Vlad a vorbit despre motivele pentru care nu s-a căsătorit, deși au fost doi bărbați care își doreau să ajungă cu ea în fața preotului, să își jure iubire eternă.

Monica Bârlădeanu a fost cerută în căsătorie de două ori, dar a spus NU

„Am spus de două ori Nu. Prima dată când am spus nu, a fost un Nu prin despărţire. A două oară am spus nu, pentru că mi s-a părut că tai aripile unui om prea tânăr pentru mine”, a spus Monica în urmă cu trei ani, potrivit libertatea.ro.

„Am considerat că este nedrept să-i cer să devină, astăzi, bărbatul care el va deveni în vreo şapte ani”, a mai spus actrița din serialul Vlad de la PRO TV.

Bobby Păunescu a vorbit despre despărțirea de actriță

Unul dintre cei mai cunoscuți parteneri ai Monicăi a fost afaceristul Bobby Păunescu, omul cu care a fost împreună mai mulți ani. Despărțirea lor a surprins pe toată lumea, iar un răspuns exact despre motivul separării nu a reușit să îl ofere niciunul dintre cei doi.

Bobby a declarat într-un interviu pentru revista Playboy că nu e de vină niciunul în concret pentru despărțirea dintre ei.

„E foarte greu de răspuns de ce s-a terminat relația cu Monica Bârlădeanu, pentru că nu avem un motiv clar. Așa a fost să fie. Mi-e greu să dau definții, pentru că, așa cum spuneam, partea sentimentală e singura parte din viața mea în care încerc să nu am reguli, să nu dau definiții”, spunea Păunescu în revista iepurașului cu papion.

„Și dacă mă tem că femeile mă plac pentru ce bani, ce pot să fac?! Interesul e din ambele părți. Orice relație e bazată pe un interes. Dacă e vorba de bani, de frumusețe, de faimă… orice…”, a mai spus omul de afaceri.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×