Captură de droguri în București, în valoare de un milion de euro! Traficanții își țineau marfa într-o clădire dezafectată

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 17:41
Captură de droguri în București, în valoare de un milion de euro! Traficanții își țineau marfa într-o clădire dezafectată
Heroină de un milion de euro capturată în București. Sursa foto: clik.ro

Doi bucureșteni s-au ales cu sărbătorile date peste cap, pentru următorii ani, după ce polițiștii de la DIICOT au descoperit în casa lor, dar și într-o clădire dezafectată, heroină de peste un milion de euro!

Heroină de un milion de euro capturată în București

Procurorii DIICOT si politistii au facut vineri 5 perchezitii domiciliare, în urma cărora a fost ridicată cantitatea de 33,5 kg de heroină, de puritate 50%, cu o valoare totală pe piața neagră de 1.000.000 euro, 5 telefoane mobile, si sumele de 1.950 de euro si 9.800 de lei.

Potrivit DIICOT, gruparea infracțională formată din 4 persoane făcea tranzacții cu zeci de kilograme de droguri, acționând foarte discret. Cu toată discreția de care au dat dovadă și chiar dacă au folosit la vânzarea drogurilor doar oameni de încredere, procurorii au intrat pefir și le-a demascat operațiunea, care era una de amploare.

Heroină era vândută în România, dar și în străinătate

Membrii grupării au intenționat să vândă pe teritoriul României și a altor state europene o cantitate foarte mare de heroină, pe care o procuraseră de la un cetățean turc.

Cei patru și-au ascuns marfa într-o clădire dezafectată de pe teritoriul Bucureștiului, dar și la locuințele a doi dintre ei, în județul Timiș. Tribunalul București a dispus arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile față de doi inculpați, iar față de alți doi a fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×