Cântăreața a murit în timp ce cânta, pe scenă! Ultimele imagini cu ea în viață

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 17:43
Cântăreața a murit în timp ce cânta, pe scenă! Ultimele imagini cu ea în viață
O cântăreață s-a stins din viață pe scenă, sub ochii celor veniți la concert!

O cântăreață din Rusia a murit! Aceasta și-a dat ultima suflare chiar pe scenă. Ultimele clipe ale artistei au fost în fața publicului. Cei veniți la concert au rămas speriați de cele petrecute sub ochii acestora.

“Faniya Khalioullova a deschis concertul Ansamblului «The Immersive Stars», unde a fost lider și a căzut dintr-odată în timp ce cânta piesa. Doctorii care au ajuns la fața locului, au spitalizat-o pe actriță, dar, din păcate, nu a fost cu putință să fie salvată. Potrivit medicilor, cauza morții este atac de cord”, potrivit unui mesaj oficial, titrează naaju.com.

O cântăreață din Rusia s-a stins din viață pe scenă, sub ochii celor veniți la concert!

Cântăreața Faniya Khalioullova și-a dat ultimul suflu pe scenă! Scene înfiorătoare s-au petrecut sub ochii celor veniți la concerte. Pe filmarea în cauză se poate observa cum artista de 53 de ani se prăbușește pe scenă, în timp ce cântă. Aceasta nu a fost doar o cântăreață, a fost și profesor și lider al ansamblului muzical „Kargigach” , ” Unexpected stars ” și național Tatar festivals.

Cântăreața din Rusia care s-a stins pe scenă, în timp ce cânta
Cântăreața din Rusia care s-a stins pe scenă, în timp ce cânta

Întregul oraș este zguduit și șocat de moartea Faniyei. A fost o cântăreață și o profesoară extrem de devotată”,  a spus capul ministerului culturii regionale din Ulyanovsk, Yevgenia Ulyanova.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×