Candidatul la alegerile prezidențiale, Ninel Peia, a fost găsit! Plecase la Mănăstirea Putna

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 08:25
Candidatul la alegerile prezidențiale, Ninel Peia, a fost găsit! Plecase la Mănăstirea Putna
Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, a fost găsit la Mănăstirea Putna după ce ieri, 7 noiembrie, a fost dat dispărut. Sursa foto: podul.ro

Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidențiale care vor avea loc în acest weekened, a fost dat dispărut ieri după ce a susținut o conferință de presă la Cluj. Candidatul susținut de Partidul Neamul Românesc a fost găsit de polițiști după ce au fost analizate înregistrările de pe camerele de supraveghere de la hotelul unde se cazase.

Unde a fost găsit Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale

Toată presa a vuit ieri, 7 noiembrie, când unul dintre cei 15 candidați la alegerile prezidențiale a fost dat dispărut. Ninel Peia a fost declarat dispărut după ce a susținut o conferință în Cluj joi după-amiaza și nu i-a mai răspuns la telefon ofițerului SPP care ar fi trebuit să îl preia împreună cu echipa a doua zi dimineața. Candidatul la alegerile prezidențiale nu a răspuns nici la apelurile staff-ului de campanie, astfel au fost alertate autoritățile.

Polițiștii care s-au ocupat de dispariția lui Ninel Peia au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere ale hotelului și au observat că bărbatul a părăsit hotelul în toiul nopții. Ninel Peia a plecat din locul în care era cazat în jurul orei 1:17, îmbrăcat în costum și cu o borsetă. Candidatul la alegerile prezidențiale a fost găsit câteva ore mai târziu la Mănăstirea Putna. Bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni și s-a cazat de bunăvoie la mănăstire.

Ce spune soția lui Ninel Peia despre această dispariție

Soția candidatului la alegerile prezidențiale a fost contactată de jurnaliștii de la Antena 3 și a oferit un răspuns de-a dreptul halucinant. Consoarta lui Ninel Peia a răspuns că bărbatul are anumite momente în care pleacă și nu spune unde.Nu vă faceți probleme. Dispare des, a declarat soția candidatului la alegerile prezidențiale, potrivit stiridecluj.ro. Ninel Peia beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×