Când va fi înmormântată Tamara Buciuceanu Botez. Toate detaliile despre funeralii

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 11:46
Când va fi înmormântată Tamara Buciuceanu Botez. Toate detaliile despre funeralii
Tamara Buciuceanu va fi înmormântată vineri, 18 octombrie. Sursa foto: stirileprotv.ro

Tamara Buciuceanu Botez, supranumită „Doamna comediei românești”, a încetat din viață marți, 15 octombrie, la vârsta de 90 de ani, lăsând în urmă numeroase roluri care au făcut istorie atât pe ce scena teatrelor din întreaga țară, cât și în cinematografia autohtonă. În vârstă de 90 de ani, marea noastră actriță fusese internată la Spitalul Elias din Capitală, pe fondul problemelor cardiace cu care se confrunta de mai multă vreme.

Tamara Buciuceanu va fi înmormântată vineri

Cei care își doresc să o conducă pe ultimul drum pe profesoara „Isoscel”, trebuie să știe că înmormântarea va avea loc în cursul zilei de vineri, 18 octombrie, potrivit România TV, iar locaţia cimitirului va fi comunicată ulterior. De-a lungul carierei sale impresionante, Tamara Buciuceanu a intrat în pielea a nu mai puțin de 1500 de personaje memorabile, răsplătite cu numeroase aplauze neîntrerupte. S-a retras de pe scenă în urmă cu 3 ani, iar în 2011 a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor din Capitală.

Cel mai mare regret al său a fost acela că nu a trăit bucuria de a fi mamă, după cum mărturisea într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp. Apropiat i-a fost mereu unicul nepot, Mihai Constantin, interpretul lui Ionică din Liceenii, actorul de 54 de ani având o relație specială cu mătușa sa.

Ștefan Bănică și colegii din Liceenii, mesaje emoționante după moartea Tamarei Buciuceanu. Sursa foto: adevarul.ro
Ștefan Bănică și colegii din Liceenii, mesaje emoționante după moartea Tamarei Buciuceanu. Sursa foto: adevarul.ro

Ștefan Bănică, mesaj emoționant după moartea Tamarei Buciuceanu

Ștefan Bănică a transmis  la rândul său un mesaj emoționant, de îndată ce a  aflat vestea că marea noastră actriță s-a stins din viață la Spitalul Elias din Capitală. Chiar dacă durerea este imensă, îndrăgitul artist ne asigură că „tanti Tama a plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea”, astfel că trebuie să prețuim întreaga moștenire pe care ne-a lăsat-o.

A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!, a scris Ștefan Bănică pe contul său de Facebook.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×