Când va fi botezat Archie, bebeluşul regal! Ce trusou va purta fiul Prinţului Harry cu Meghan Markle

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/07/2019, 12:58
Când va fi botezat Archie, bebeluşul regal! Ce trusou va purta fiul Prinţului Harry cu Meghan Markle
Meghan și Harry îl vor boteza pe Archie, bebelușul regal, pe 6 iulie. Sursa foto: Closer Weekly

S-a aflat când va fi botezat Archie, bebelușul născut de ducesa de Sussex, Meghan Markle, pe 6 mai. Creștinarea micuțui prinț va avea loc la fix două luni de la naștere, adică pe 6 iulie, iar cuplul regal a pregătit în detaliu tot ce ține de acest eveniment important. Archie Harrison Mountbatten Windsow este primul copil al cuplului Meghan Markle – Prințul Harry.

Archie va avea parte de un botez restrâns: doar 25 de persoane invitate

Ceremonia botezului va fi una privată și va avea loc la Capela Castelului Windsor, un loc binecunoscut deja pentru părinți, căci este locul unde și-au unit destinele. Va fi unul dintre cele mai modeste botezuri regale, unul extrem de restrâns, căci vor participa aproximativ 25-30 de persoane, fără personalul de serviciu.

După ceremonia religioasă și mica cină de la botez, cei doi duci vor posta imagini pe contul de Instagram, iar Casa Regală va furniza fotografiile oficiale de la eveniment. Presa nu a aflat încă pe cine au ales Meghan și Harry drept nași de botez. Inițial s-a speculat că ar fi fost cooptați și ar fi acceptat George Clooney și partenera lui, Amal Alamuddin.

Așa arată rochița purtată de bebelușii regali. Imagine de la botezul Prințului George, fiul lui Kate Middleton și al lui William. Sursa foto: revista People

Tradiționala rochiță de botez, copie a celei purtate de copiii Reginei Victoria

Clooney a negat această informație în emisiunea lui Jimmy Kimmel și a spus că este deja tată de gemeni și îi ajunge asta ca responsabilitate. Ce se știe sigur este că, potrivit tradiției, micuțul Archie va purta aceleași haine pe care le-au purtat și verii lui, un soi de rochiță destinată în exclusivitate bebelușilor regali.

Această haină este o copie fidelă a celei purtate de copiii Reginei Victoria. S-a recurs la un remake pentru că originalul era deja prea fragil pentru a mai putea fi purtat în zilele noastre. Tocmai din acest motiv bebelușii sunt botezați până să facă trei luni pentru a încăpea în rochița de botez.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×