Când transmite, de fapt, Pro TV episodul 6 al serialului Vlad. Totul a fost reorganizat

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/10/2019, 21:25
Când transmite, de fapt, Pro TV episodul 6 al serialului Vlad. Totul a fost reorganizat GALERIE FOTO
Când transmite Pro TV episodul 6 al serialului Vlad.

Când transmite, de fapt, Pro TV episodul 6 al serialului Vlad! Luni, Pro TV a decis să transmită meciul naționalei de tineret, care a întâlnit reprezentativa Irlandei de Nord, în cadrul grupei a 8-a a preliminariilor Euro 2021, în detrimentul serialului Vlad.

Când transmite Pro TV episodul 6 al serialului Vlad

”Este o săptămână plină în fotbalul românesc: Echipa Națională a României și tineretul lui Rădoi au confruntări decisive pentru calificare! Dacă joi seară a început cu o victorie împotriva Ucrainei, tineretul trebuie să continue pe aceeași linie și în meciul transmis de PRO TV luni, 14 octombrie, de la 20:30, contra Irlandei de Nord!”, începe comunicatl postat de conducerea televiziunii din Pache Protopopescu pe pagina protv.ro.
Se pare că Pro TV a ales să tranmită meciul naționalei de tineret după succesul înregistrat la meciul cu Ucrainei al naționalei de tineret condusă de Mirel Rădoi.
Când transmite Pro TV episodul 6 al serialului Vlad
Când transmite Pro TV episodul 6 al serialului Vlad

Naționala de tineret a adus audiență uriașă pentru Pro TV

”PRO TV a condus topul audiențelor joi seară, cu meciul dintre România și Ucraina, pe toate segmentele de public: comercial, urban și național! La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 9.3 puncte de rating și 28.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 5.2 puncte de rating și 16.0% share. La nivel național, peste 1.8 milioane de români au făcut galerie în fiecare minut echipei naționale din fața televizoarelor, iar în minutul de aur de la 20:51, peste 2.2 milioane de români urmăreau PRO TV.

Puștii lui Rădoi s-au răzbunat pe Ucraina aseară, în direct la PRO TV. În urmă cu un an, Ucraina ne-a oprit din drumul spre EURO U19 chiar în ultimul minut al prelungirilor. După ce, în vară, România a uimit Europa și a obținut o performanță istorică pentru fotbalul românesc – semifinala de la Campionatul European din Italia – Pașcanu, Băluță, Drăguș, Man și Moruțan vor o performanță similară în 2021”, potrivit Pro TV.

Despre episodul 6 din serialul Vlad nu s-a specificat nimic, așadar fanii serialului fenomen de la Pro TV se pare că vor vedea continuarea răzbunării lui Vlad lunea viitoare, pe data de 21 octombrie.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×