Când începe noul sezon Vocea României la Pro TV. Care sunt membrii juriului

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
22/08/2019, 14:31
Când începe noul sezon Vocea României la Pro TV. Care sunt membrii juriului GALERIE FOTO
Horia Brenciu s-a întors în show-ul Vocea României. Sursa foto - facebook

S-a aflat și când începe noul sezon Vocea României la Pro TV. La fel ca în anii precedenți, emisiunea va avea premiera încă din 6 septembrie. Este deja al 9-lea sezon și ca de fiecare dată, show-ul va fi difuzat vinerea, de la ora 20.30. Sunt însă câteva schimbări majore. În primul rând, noul sezon aduce o modificare în juriu. Horia Brenciu, fost jurat X Factor, revine în emisiune după o pauză de patru ani de zile.

Când începe noul sezon Vocea României la Pro TV

Acesta vine în locul Andrei, care a stat în juriul emisiunii Vocea României strict pentru un sezon. Pe lângă Horia Brenciu, show-ul îi mai are ca jurați pe Tudor Chirilă, Smiley și Irina Rimes.  Show-ul a debutat anul trecut în aceeași perioadă, pe 7 septembrie. „Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019”, nota Pro TV pe site-ul emisiunii, în urmă cu doar câteva săptămâni.

Vă readucem aminte că de-a lungul timpului, doi concurenți din echipa lui Brenciu, Julie Mayaya și Mihai Chițu, au câștigat trofeul Vocea României, drept pentru care acesta revine în emisiune cu speranța declarată de a câștiga cel de-al treilea titlu. ”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun.

Când începe noul sezon Vocea României la Pro TV. Vocea României
Vocea României începe în luna septembrie. Sursa foto – facebook

Care sunt membrii juriului

Nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu. În ultimii ani de zile, Brenciu a fost în juriul X-Factor, de la Antena 1. Postul Intact a anunțat însă că nu va mai produce emisiunea din această toamnă.

Horia Brenciu a părăsit show-ul de pe Pro TV în anul 2014, atunci când mai multe vedete ale postului au trecut la concurență. Atunci, locul său a fost luat de Tudor Chirilă, unul dintre oamenii de bază ai emisiunii în prezent.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×