Când începe Ferma, emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu la PRO TV

Maria Cristina   
în Stiri mondene
20/01/2019, 14:02
Când începe Ferma, emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu la PRO TV GALERIE FOTO
Când începe Ferma, emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu la PRO TV

Mihaela Rădulescu se întoarce pe micile ecrane alături de Cristian Bozgan, amândoi vor prezenta reality-show-ul „Ferma”, care va debuta la Pro TV pe 29 ianuarie, la ora 21:30. Sezonul patru din „Ferma” va aduce în fața telespectatorilor 18 concurenți pregătiți pentru momente de tensiune, râsete și lacrimi, care vor să demonstreze că pot rezista în condițiile din fermă.

Concurenții provin din medii sociale diverse și au profesii în varii domenii. Aceștia se luptă pentru a câștiga premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro. Filmările pentru emisiune s-au desfășurat într-o zonă montană extrem de izolată, loc pe care cei de la Pro TV  l-au ținut secret.

Când începe „Ferma”, emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan

Când începe Ferma, emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu la PRO TV
Când începe Ferma, emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu la PRO TV

Emisiunea „Ferma” va începe de marți, 29 ianuarie, la ora 21:30, după Las Fierbinți. 18 concurenți vor pleca în aventura vieții lor și vă vor ține cu sufletul la gură pe parcursul edițiilor. Aceștia se vor lupta pentru a câștiga premiul de 50.000 de euro.

Sezonul patru din emisiunea „Ferma” îi va aduce în fața telespectatorilor pe fosta soţie a lui Ilie Năstase, Brigitte Năstase, luptătorul Cătălin Moroşanu, fosta vedetă de televiziune Geanina Ilieş, cântăreţele Otilia şi Claudia Pavel, fosta soţie a patronului de la Dinamo Carmen Negoiţă, modelul Ioana Filimon, finalista show-ului „Supravieţuitorul“ Otniela Sandu, coregraful Emil Rengle, sportivele Ame Călin şi Diana Belbiţă (fostă concurentă Exatlon), Florin Pastramă, om de afaceri şi văr al soţiei lui Pepe, cântăreţii Jorge şi Kamara, finalistul Ninja Warrior România Marius Crăciun, modelul Silviu Ţolu (iubitul lui Lili Sandu), fostul concurent Ninja Warrior Remus Boroiu, dar şi Vali Bărbulescu, Dj şi fotograf cunoscut la nivel internaţional. Aceștia sunt concurenții care se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×