Când iese la pensie Andreea Esca. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluirea surprinzătoare

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 17:42
Când iese la pensie Andreea Esca. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluirea surprinzătoare
Andreea Esca a vorbit despre ziua retragerii. Sursa foto:tvmagia

Andreea Esca a vorbit despre momentul în care se va retrage din televiziune. Prezentă în cadrul unui eveniment dedicat pasionaților de tehnologie, îndrăgita realizatoare a Știrilor Pro TV, a dezvăluit când are de gând să renunțe la meseria care i-a adus celebritatea.

Ce spune Andreea Esca despre retragerea din televiziune

În aceste zile, Bucureștiul devine un adevărat Hub al Internetului, grație ediției din 2019 a iCEE Fest, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate pasionaților de tehnologie, neputând lipsi nici Andreea Esca, care a ținut să-i adreseze o serie de întrebări invitatului special, Salim Ismail, co-fondator al Singularity University, o comunitate globală de inovație.

Curioasă să afle direcția în care se va îndrepta televiziunea în viitorul nu foarte îndepărtat, reputata jurnalistă a dezvăluit și momentul în care își dorește să iasă la pensie. „Ce se întâmplă cu televiziunea pentru că aș vrea să ies la pensie din televiziune cam în 15 ani?” , a întrebat prezentatoarea Știrilor Pro TV.

Ce spune Andreea Esca despre momentul în care va renunța la televiziune. Sursa foto.b1.ro
Ce spune Andreea Esca despre momentul în care va renunța la televiziune. Sursa foto.b1.ro

Specialistul în tehnologie anunță un viitor sumbru pentru televiziune

Răspunsul lui Salim Ismail, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați specialiști în materie de tehnologie, este extrem de ferm, însă oferă o perspectivă pesimistă pentru iubitorii de televiziune din întreaga lume. „Totul se cam transformă în Instagram TV și se va face trecerea”, a răspuns omul care și-a dedicat cea mai mare parte din viață provocărilor aduse de inovație.

Când totul trece pe online și digital, eu mai tipăresc o revistă,” a reacționat imediat Andreea Esca, semn că este pregătită să facă față cu brio tuturor schimbărilor la care ne vor supune evoluțiile tehnologice. Pe de altă parte, jurnalista a mărturisit că nu este adepta planurilor pe termen lung: „N-am avut niciodată nici măcar un plan pe 5 zile”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×