Când are loc Untold 2020. O mulţime de artişti şi-au anunţat prezenţa la Cluj

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/12/2019, 13:25
Când are loc Untold 2020. O mulţime de artişti şi-au anunţat prezenţa la Cluj GALERIE FOTO
Festivalul se desfășoară la Cluj Napoca. Sursa foto - facebook

Toată lumea se întreabă deja când are loc Untold 2020. Este bine de știut că Festivalul UNTOLD 2020 înseamnă a șasea ediție. Aceasta va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august 2020. De altfel, primele 15.000 de abonamente s-au vândut în 30 de secunde.

Când are loc Untold 2020

Pentru UNTOLD 2020, organizatorii și-au propus să-și depășească recordurile de la ediția aniversară din 2019, când festivalul a fost sold out încă din luna iunie. La ediția din 2019 a festivalului, i-am putut vedea pe scenă pe Robbie Williams, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike,

Armin van Buuren, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live au urcat și ei pe scenă.

O mulţime de artişti şi-au anunţat prezenţa la Cluj

„Primele abonamente la un preţ special pentru festivalul Untold 2020 au fost puse în vânzare și achiziționate în timp record. Acestea au fost disponibile doar pentru cei care sau înregistrat pe untold.com.

Fanii festivalului au mai multe opţiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la preţul special de 109 euro plus taxe, din preţul final de 199 de euro plus taxe. Participanţii au la dispoziţie şi abonamentele General Access Flexi la preţul de 119 euro plus taxe, din preţul final de 214 euro plus taxe.

În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele”, s-a arătat în comunicatul dat publicității. Totodată, organizatorii Untold anunță introducerea abonamentelor VIP, disponibile la prețul de 309 euro, la care se adaugă și taxele aferente unui eveniment de asemenea amploare.

Acestea se adresează persoanelor de peste 18 ani, iar cei care îl achiziţionează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la efectuarea plății. De asemenea, mai pot fi cumpărate  abonamente General Access Risk Free, la preţul de 122 euro plus taxe.

Acesta permite realizarea check-in-ului gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia acestuia, cu posibilitatea returnării cu până la cel puţin 14 zile înainte de începerea festivalului. Vă readucem aminte că în 2019 au participat peste 375.000 de persoane venite din întreaga lume pentru a urmări cei aproximativ 200 de artiști care au urcat pe scena evenimentului.

Veștile bune nu se opresc  aici, pentru că festivalul a fost nominalizat la European Festival Awards, alături de Electric Castle și Jazz in the Park, având șanse reale de a ajunge în semifinalele competiției.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×