Când a murit, de fapt, Ioana Condea. Anunțul a fost făcut mult mai târziu

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 12:04
Când a murit, de fapt, Ioana Condea. Anunțul a fost făcut mult mai târziu GALERIE FOTO
Ioana Condea a murit după ce s-a chinuit la pat timp de patru ani

Ioana Condea, fata mutilată și băgată în comă de proxenetul Robert Tănase, a murit după ce s-a chinuit la pat timp de patru ani. Decesul tinerei care fusese sechestrată și forțată să se prostitueze a fost anunțat însă abia după 10 zile. Motivul este unul de-a dreptul halucinant! Avocata fetei, care era și tutorele ei legal, nu a putut fi contactată.

„Ioana s-a stins din viaţă pe 13 ianuarie. Am fost informată de Poliţie pentru că ei voiau să afle dacă familia doreşte să o înmormânteze în ţară sau dacă va fi înmormântată în Germania ca şi necunoscută. Am sunat-o imediat pe mama Ioanei. Vă daţi seama că este la pământ. I-am spus că o vom ajuta cu tot ce putem”, a declarat Larisa Șfetan, prietena Ioanei.

Tânăra a fost băgată în comă de proxenetul Robert Tănase
Tânăra a fost băgată în comă de proxenetul Robert Tănase

Ioana Condea a murit după ce s-a chinuit la pat timp de patru ani

Ioana Condea a fost bătută cu bestialitate de proxenetul Robert Tănase în 2014 și băgată în comă, iar de atunci tânăra nu s-a mai ridicat din pat. Ioana Condea a murit într-o clinică din Germania, iar în acest moment familia și prietenii încearcă să strângă suma de 5.000 de euro pentru a-i aduce în țară trupul neînsuflețit. În cazul în care nu vor reuși să facă rost de bani, autoritățile din Germania o vor înmormânta într-un cimitir la „Necunoscuți”. Am fost informată de Poliţie, pentru că voiau să ştie dacă familia dorea să fie înmormântată în România sau dacă familia are posibilităţi pentru acest lucru. Mi-au spus că dacă nu au posibilități, Ioana va fi îngropată în Germania”, a mai spus prietena Ioanei.

Chiar dacă s-a stins din viață pe 13 ianuarie, decesul a fost anunțat abia 10 mai târziu din cauză că avocata fetei, care era și tutorele ei legal, nu a fost de găsit. Proxenetul care a mutilat-o pe fată și a băgat-o în comă se află încarcerat într-un penitenciar din Germania, unde ispășeșete o pedeapsă de 8 ani de închisoare.

Robert Tănase, proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea
Robert Tănase, proxenetul care a mutilat-o pe Ioana Condea

Mobilizare pe Facebook pentru aducerea în țară a trupului neînsuflețit al fetei

Rudele și prietenii Ioanei s-au mobilizat pe Facebook pentru a strânge suma de 5.000 de euro, necesară pentru repatrierea trupului neînsuflețit al fetei. „Ioana Condea avea 24 de ani şi un băieţel, David, pe care îl creşte mama ei. Soţia lui Robert Tănase a convins-o pe tânără să plece în Germania, acum 4 ani. N-a avut nicio milă atunci când bărbatul ei a luat-o la bătaie pe Ioana şi a lăsat-o fără suflare, pe podea. Autorităţile din Germania au anunţat astăzi dimineata 23 Ianuarie, familia, despre moartea Ioanei şi au precizat că fata ar putea fi înmormântată în Germania, pe banii statului, la ‘necunoscuţi’, dacă familia nu reuşeşte să strângă suma necesară pentru repatriere. A murit la cinci ani după bătaia cruntă primită de la proxentul care a obligat-o să se prostitueze!!! LANSEZ ACEST APEL TUTUROR ROMANILOR SI PRIETENILOR MEI care vor sa fie alaturi de Ioana pentru ca ea, care s-a chinuit timp de cinci ani într-un spital din Germania, să fie înmormântată acasă, în Prahova. Va rog din suflet, haideți să punem mana de la mana si sa ajutam familia îndoliata cu atât cât putem! Ioana trebuie sa ajunga acasă si pe pământ natal sa fie înmormântata nu o putem lasa printre străini!!! Cu cat vom strange bani Mai rapede cu atât Ioana v-a fi repatriata mai repede. Colegul meu, Bestattungen Gagila se v-a ocupa de toate demersurile repatrierii împreună cu colegii lui de la serviciul funerar din Germania. Va rog sa distribuiți masiv!!!!!!! SUNTEM ALATURI DE FAMILIA INDOLIATA”, este apelul lansat de o prietenă de-ale Ioanei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×