Călin Popescu Tăriceanu, în vacanță la ski, în Franța! Cine i-a preluat atribuțiile. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/01/2019, 13:21
Călin Popescu Tăriceanu, în vacanță la ski, în Franța! Cine i-a preluat atribuțiile. FOTO GALERIE FOTO
Cine i-a preluat atribuțiile lui Călin Popescu Tăriceanu în timp ce acesta este la ski?

Călin Popescu Tăriceanu se află acum în vacanță la ski. Cine i-a luat omului politic atribuțiile cât timp se distrează și se bucură de liniștea timpului liber? Concediul greilor din pardide a venit! Mulți dintre ei s-au retras la munte, pentru a se bucura de zăpadă și de sezonul rece.

Cu toate că România nu are buget pentru anul 2019, aceștia par că nu se grăbesc să se întoarcă și să pună la punct detaliile pentru anul care pare că i-a luat prin surprindere. Secretarul general al Partidului Național Democrat, Codrin Ștefănescu, a anuțat că pe data de 3 ianuarie, lierul PSD, Liviu Dragnea nu a plecat din țară, cu toate că speculațiile spuneau inversul. Acesta a declara că „nu va pleca din țară, în mod sigur”.

Călin Popescu Tăriceanu, la ski! Cine i-a preluat atribuțiile în timpul vacanței?

Vacanța pentru parlamentari a adus o schimbare de planuri pentru atribuțiile care trebuiau îndeplinite, indiferent de timp. În acest context, vicepreședintele Florin Iordache, a preluat Camera Deputaților, care i-a fost delegată lui Liviu Dragnea, iar Claudiu Manda, vicepreședintele Senatului, se ocupă de lucrurile îndeplinite până aucm de Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Cu ce salarii au plecat parlamentarii în vacanță?Salarizarea unitară din 2018 i-a trimis pe aceștia cu venituri duble în vacanță, de 11.600 de lei. Șeful statului, 17.400 lei, față de 21.540 de lei, anterior.

Oficialii UE în România, în timpul vacanțelor parlamentarilor

„Vă asigur că ne vom îndeplini rolul de mediator imparţial, de facilitator de consens, că vom avea ca şi priorităţi provocările existente la nivel european. (…) De asemenea, vreau să vă asigur că fiecare ministru al Cabinetului are pe masa de lucru dosarele la nivel european şi că, începând cu data de 21 luna aceasta, vor merge în comisiile de specialitate din cadrul Parlamentului European”,  a declarat Viorica Dăncilă despre vizita oficialilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×