Calcularea ascendentului. Cum afli cea de-a doua zodie și cum te influențează

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 16:23
Calcularea ascendentului. Cum afli cea de-a doua zodie și cum te influențează
Cum să-ți calculezi ascendentul

Multe persoane citesc horoscopul zilnic, pentru a afla ce surprize le-au rezervat astrele. Eventualele nepotriviri între ceea ce citesc și cum sunt ei de fapt, pot apărea din pricina diferențelor de caracteristici dintre zodiile în care s-au născut și zodiile care ne sunt ascendente.

Cum îți poți calcula ascendentul

Fiecărei zodii îi corespunde câte un ascendent. Pentru a afla care este ascendentul tău, îți prezentăm un mod de calcul extrem de simplu. Vei avea nevoie doar de data nașterii, ora, dar și orașul în care te-ai născut.

Impreună cu semnul zodiacal în care era Soarele la momentul nașterii  si semnul zodiacal în care era Luna la momentul nașterii, ascendentul constituie unul dintre cele trei postamente pe care se sprijină configurația ta unică astrologică, ddin momentul în care te-ai născut. Ascendentul unei persoane este semnul zodical care apare fie la orizontul de răsărit, fie în partea estică, in momentul nasterii persoanei respective. Îți poți calcula ascendentul  AICI  

Află acum ce ascendent și descendent ai
Află acum ce ascendent și descendent ai

Descoperă-ți ascendentul zodiacal

Berbec

Ascendentul în Berbec are curaj, încredere în propriile forţe, impulsivitate, dar este deseori dominat de dorinţa de a conduce și tinde  să ignore sfaturile celor din jur.Dacă Ascendentul se află în zodia Berbecului, Descendentul este în semnul Balanţei, reprezentând un semn bun pentru căsătorie, asociaţii, parteneriate.

Taur

Ascendentul în Taur este încăpăţânat, statornic şi conştiincios. Persoanele care au la Ascendent acest semn sunt foarte conservatoare,  perseverente și se dedică întru totul muncii şi stabilităţii vieții personale. Descendentul acestui nativ este în semnul Scorpionului.

Gemeni

Ascendentul în Gemeni este o persoană extrem de sociabilă amabilă și cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Cu toate acestea, destinul celor care au Ascendentul în Gemeni este complicat, iar dacă nu dau dovadă de consecvenţă, viaţa lor se poate risipi foarte uşor. Descendentul stă sub semnul Săgetătorului.

Rac

Ascendentul în Rac face ca persoana respectivă să aibă o fire romantică, visătoare. Descendentul acestei zodii stă sub semnul Capricornului, deloc favorabil pentru căsătorii sau relații sentimentale pe termen lung.

Leu

Ascendentul în Leu indică generozitate, curaj, dar și o viață socială activă. Acești nativi sunt credincioși, devotați și mari iubitori de adevăr. Descendentul stă sub semnul Vărsătorului

Fecioară

Ascendentul în Fecioară aduce înțelepciune, însușiri intelectuale de prim rang, dar și foarte mare prudență. Descendentul acestui nativ stă sub semnul Peștilor.

Balanță

Ascendentul în Balanță indică bunătate, inteligență, farmec aparte, dar și multă sensibilitate. Descendentul acestei zodii stă sub semnul Berbecului, zodie nefavorabilă pentru căsnicie.

Scorpion

Ascendentul în Scorpion este o fire puternică, destul de posesivă, dar și dedicată, nu se dă în lături de la niciun sacrificiu pentru cei dragi. Descendentul acestei zodii stă sub semnul Taurului.

Săgetător

Ascendentul în Săgetător indică înțelepciune, simț al justiției, dar și o judecată foarte înțeleaptă. Descendentul acestui semn zodiacal este un nativ din Gemeni, nefavorabil căsătoriilor.

Capricorn

Ascendentul în capricorn indică o mare doză de pesimism, dar și tenacitate, înțelepciune sau vitalitate. Descendentul unei astfel de zodii stă sub semnul Racului, care nu este deloc favorabil pentru asocieri de orice natură.

Vărsător

Ascendentul în Vărsător are originalitate, optimism, spirit de aventură, dar și idei originale. Descendentul este în semnul Leului, zodie care este favorabilă pentru parteneriate.

Pești

Ascendentul în Pești face ca persoana respectivă să fie înțelegătoare, optimistă și foarte empatică. Descendentul acestei zodii stă sub semnul Fecioarei, zodie care nu îi este deloc favorabilă pentru căsătorie sau parteneriate de orice natură.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×