Cadou superb din partea Untold pentru cei care iau nota 10 la bac: Intrare gratuită plus un card de 500 de lei!

Cadou superb din partea Untold pentru cei care iau nota 10 la bac: Intrare gratuită plus un card de 500 de lei!
Cei care vor lua nota 10 la bacalaureat vor putea intra gratuit la Untold *foto: facebook

Organizatorii festivalelor Untold și Neversea continuă și în acest an cu surprize pentru cei care dau examenul de bacalaureat în vara anului 2020. Astfel, cei care s-au înscris la așa numitul „examen al maturității” vor avea parte de un preț special la abonamente la cele două evenimente. Mai mult, de un cadou special au parte cei care vor lua nota 10 la examenul de bacalaureat!

Cine ia bacul cu nota 10 intră gratis la Untold!

„Campania “Bac de 10” continuă și în acest an! Prin această campanie, aflată deja a la cincea ediție, organizatorii UNTOLD și NEVERSEA își propun să susțină performanța în educație și să-I premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. În acest an, cine ia nota 10 la examenul maturității, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediția aniversară a festivalului UNTOLD. Aceste abonamente se pot ridica de la punctul de Acreditari din Sala Sporturilor „Horia Demian” ,birou de Guest incepand cu data de 30 iulie de la ora 8:00”, se arată în comunicatul celor de la Untold.

Organizatorii precizează și că cei cu nota 10 la bac au parte de un cadou în plus din partea unui sponsor: „Pentru validarea abonamentului trebuie sa prezentati actul de identitate si diploma/adeverinta care sa ateste nota obtinuta. Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România, pe care îl vor putea folosi în festival”.

De ce prețuri beneficiază tinerii la Untold și Neversea

De altfel organizatorii au anunțat reduceri importante la festivalurile Untold și Neversea pentru tinerii care vor da în această vară examenul de bacalaureat:

„În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special, atât la UNTOLD, cât și la NEVERSEA , după cum urmează:

La festivalul NEVERSEA la prețul de 499 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 599 ron plus taxe
La festivalul UNTOLD la prețul de 715,20 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 892,32 plus taxe

Formularele se pot completa pana în data de 29 Iunie”, se arată în sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×