Cadavrul unei femei a fost descoperit într-o mașină din Bacău. Tânăra de 30 de ani ar fi fost ucisă de soț

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 19:38
Cadavrul unei femei a fost descoperit într-o mașină din Bacău. Tânăra de 30 de ani ar fi fost ucisă de soț
Un cadavru a fost găsit într-o mașină din Bacău. Sursa foto: observator.tv

Descoperire șocantă făcută astăzi de polițiștii din Bacău. Cadavrul unei tinere a fost găsit pe bancheta din spate a unei mașini, iar potrivit tuturor informațiilor care au apărut până acum în spațiul public, aceasta ar fi fost ucisă de partenerul ei.

Cadavrul unei tinere de 30 de ani, găsit într-o mașină în Bacău

Site-ul observator.tv scrie că trupul tinerei de aproximatv 30 de ani era așezat pe bancheta din spate a unei mașini aflată într-o parcare, acoperit de o geacă. Acesta prezenta mai multe urme de violență, femeia fiind omorâtă prin multiple lovituri cu cuțitul.

La Poliție a sunat apoi un bărbat care s-a dat drept soțul victimei. Acesta a mărturisit că a înjunghiat-o pe nevastă și că își va lua și el viața, aruncându-se în canalul râului Bistrița.

Comunicatul transmis de IPJ Bacău

La locul macabrei descoperiri au ajuns la multe echipaje de pompieri, medici SMURD și anchetatori.

„În urma verificărilor în zona Canalului Bistriţa a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia a fost găsit cadavrul concubinei. La această oră, se fac căutări pe luciul de apă al canalului Bistriţa şi prin împrejurimi, pentru depistarea bărbatului sau a cadavrului acestuia”, transmite Inspectoratul de Poliție Județeană Bacău, potrivit sursei specificate mai sus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×