Cadavru descoperit pe calea ferată! Circulația feroviară întreruptă între Timișoara și Arad

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/02/2020, 10:30
Cadavru descoperit pe calea ferată! Circulația feroviară întreruptă între Timișoara și Arad GALERIE FOTO
Circulația feroviară este întrerupră între Timișoara și Arad. Sursa foto - hepta.ro

Cadavrul unui tânăr de 19 ani a fost găsit pe calea ferată. Mai exact, trupul bărbatului se afla pe podul CFR care traversează râul Mureş din Arad. Poliţiştii au stabilit deja că tânărul a decedat în urma unui accident în cursul nopţii trecute.

Cadavru descoperit pe calea ferată!

Interesant este că circulaţia feroviară a fost întreruptă între Timişoara şi Arad pentru ca oamenii legii să facă cercetarea la faţa locului.

Conform Inspectoratului de Poliţie al judeţului Arad, în jurul orei 7.40 a avut loc un apel la numărul de urgenţe 112. Câțiva martori au semnalat prezenţa unei persoane decedate pe linia ferată care leagă Timişoara de Arad.

Circulația feroviară întreruptă între Timișoara și Arad

”Colegii de la poliţia transporturi feroviare s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat prezenţa unui bărbat de aproximativ 20 de ani, accidentat mortal în zona podului CFR care traversează râul Mureş.

Mai exact acesta se afla la km feroviar 53 + 700m, în gabaritul liniei de cale ferată.

În urma primelor verificări s-a constatat că la momentul sesizării, bărbatul era decedat, fiind accidentat mortal în cursul nopţii. Victima este un tânăr de 19 ani, din Arad”, a transmis IPJ Arad.

În acest moment, cadavrul este transportat la SJML pentru autopsie.

Mai mult de atât, în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă (în rem), pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Oamenii legii speră ca circulația feroviară să fie reluată în apropierea prânzului

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×