Cadavru descoperit la Gara Basarab. O persoană și-a pierdut viața în tren

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 20:30
Cadavru descoperit la Gara Basarab. O persoană și-a pierdut viața în tren
Descoperire șocantă în Gara Basarab. O persoană și-a pierdut viața. Sursa foto: pixabay.com

Un martor a povestit un incident teribil care a avut loc în urmă cu puțin timp în Gara Basarab. O persoană a fost văzută înfoliată, dar nu se știe dacă era în tren sau se afla pe peron.

Incident teribil în zona Gării Basarab. A fost descoperit un cadavru

Trenul care venea de la Galați în Gara de Nord a oprit în Gara Basarab, iar toți călătorii au fost rugați să meargă pe jos. Un martor a povestit că s-a luat această decizie după ce trupul neînsuflețit al unei persoane a fost descoperit.

Martorul a declarat pentru a1.ro că a văzut cadavrul înfoliat chiar pe peronul Gării Basarab. În momentul de față nu se știe despre cine este vorba sau care sunt cauzele decesului. Totodată, nu se știe dacă este vorba de o femeie sau un bărbat.

Mai multe echipaje de poliție, ambulanțe și pompieri au ajuns la fața incidentului. Polițiștii investighează cazul în încercarea de a afla ce s-a întâmplat cu persoana care și-a pierdut viața. În plus, trebuie aflate circumstanțele care au dus la deces.

Incident similiar în gara din Negrești Oaș, în urmă cu 6 ani

În urmă cu mai bine de 6 ani a avut loc un incident similiar doar că într-o altă gară din țara noastră. Mai exact, în gara din Negrești Oaș autoritățile au fost sesizate prin apel la numărul de urgență 112 de prezența unui cadavru.

Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au constatat că trupul se afla deja în stare de putrefacție. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și s-a constat că este vorba despre un bărbat.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au deschis un dosar penal. Cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacţie și nu a putut fi aflată identitatea victimei și nici vârsta acestuia.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×