Cabral, devastat de moartea unui prieten bun. ”Așa se întâmplă cu oamenii buni”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/02/2020, 13:31
Cabral, devastat de moartea unui prieten bun. ”Așa se întâmplă cu oamenii buni”
Cabral, devastat de moartea unui prieten bun. Sursa foto: b1.ro

Celebrul Cabral încă este devastat de durere, după ani de zile de la moartea tragică a unuia dintre prietenii săi foarte buni. Vedeta Pro TV a scris un mesaj trist pe Facebook despre cel care a fost Codiță.

Cabral, devastat de moartea unui prieten bun

”Codiță. În 2011 pleca dintre noi un băiat foarte mișto. Bogdan Costiniu, unul dintre cei mai iscusiți, premiați și spectaculoși barmani de pe la noi.

O banală intoxicație de la o sobă l-a trimis undeva departe… dar chiar și după atâția ani, eu tot mă gândesc la el. Așa se întâmplă cu oamenii buni, nu sunt uitați”, a scris Cabral pe Facebook.

Cabral, salvat de câinii săi de la o posibilă tragedie

Cabral a fost și el la un pas de o tragedie, însă a fost salvat de prietenii săi foarte buni, câinii săi. Vedeta de televiziune a povestit totul pe o rețea de socializare.

„Două dimineața. Aud câinii mârâind. Nu mă trezesc de tot dar devin semiconștient.
După vreo două minute Tiara Ibacka începe să latre. Întâi încet, apoi din ce în ce mai tare. Mayra și Maki mârâiau și scheunau în continuare.

Evident că am sărit din pat. Deschid ușa și simt un ușor miros de fum. Mă întorc și-mi iau telefonul, ies din nou și din hol înhaț un extinctor (avem 8 în casă. Da, probabil sunt nebun…).

Ajung la câini, toți trei zbârliți. Mai fac câțiva pași și găsesc sursa mirosului de fum. Sărăcia asta de adaptor. Care nu fumega destul de tare încât să pornească senzorii de fum. Dar probabil avea potențial s-o ia din loc dacă-l mai lăsam…

Ce voiam să zic… nu știu care tot repetă că noi avem grijă de câini. Când, de fapt, atunci când e nevoie… ei au grijă de noi…” este mesajulpstat de Cabral pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×