Cabral a făcut o noapte albă alături de fiica sa! Ce a pățit micuța Namiko

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/02/2020, 10:18
Cabral a făcut o noapte albă alături de fiica sa! Ce a pățit micuța Namiko
Cabral a făcut o noapte albă alături de fiica sa. Sursa foto: okmagazine.ro

Celebrul realizator de emisiune Cabral trece printr-o perioadă foarte frumoasă din viața lui, dar extrem de obositoare. Fiica lui îl ține treaz toată noaptea, mai ales de când a început să-i dea dințișorii. În plus, micuța Namiko suferă și de o rinită, așadar este combinația care ține trează toată familia Ibacka.

Cabral a făcut o noapte albă alături de fiica sa

Prezentatorul emisiunii Ce spun românii, de la Pro TV, a scris pe Facebook ultima experiență de acest fel pe care a trăit-o foarte recent, când a făcut o noapte albă alături de fiica sa.

Cabral a recunoscut că cea care își petrece cel mai mult timp cu cea mică este soția sa, Andreea Ibacka, care se pare că l-a și gonit din dormitor pe celebrul prezentator de televiziune.

”Nami se văicărea de mama focului”

„Cred că era cam 04:00 A.M. și am auzit-o urlând. Am ciulit urechea… da, clar, era Namiko. De obicei stă Andreea cu ea noaptea, dar are și ea limitele ei. Am sărit din patul din camera de oaspeți.

 Le-am găsit la pitică în cameră, amandouă cârpite de somn. Nami se văicărea de mama focului. Andreea mi-a zâmbit slab, i-am zis să meargă să doarmă.

Am pus niște muzică, am dansat prin casă cu Nami în brațe și a adormit. Dar agitată tare, supărată de o rinită și de o altă măsea care îi rupe gingia.

Am adormit-o pe la 05:30. Și de-atunci nu mă lasă inima să mă duc să sforăi pe undeva prin casă, stau langă pătutul ei și o veghez. Ușor nu e. Dar cumva e foarte mișto”, a scris Cabral pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×