Ca la Vaslui, la nimeni! A violat o fată de 12 ani, s-a iubit cu sora ei de 15 ani și acum trăiește cu mama lor!

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
17/01/2020, 10:20
Ca la Vaslui, la nimeni! A violat o fată de 12 ani, s-a iubit cu sora ei de 15 ani și acum trăiește cu mama lor! GALERIE FOTO
Triunghi amoros incredibil în județul Vaslui. Sursa foto captură știrileprotv.ro

Ca la Vaslui, la nimeni! O poveste pur și simplu incredibilă s-a desfășurat în acest județ. Un bărbat este cercetat pentru viol asupra unei fete de 12 ani, după ce a avut o relație de amor cu sora ei, de 15 ani și a lăsat-o însărcinată pe mama fetelor.

Ca la Vaslui, la nimeni!

Da, ați citit corect! Mai mult de atât, mama celor două fete a sărit în apărarea violatorului și susține că bărbatul de 28 de ani nu ar trebui pedepsit, pentru că nu a făcut nimic rău. Adevărul a ieșit la lumină după ce mezina a fost găsită hoinărind prin sat.

Copila nu a ezitat și le-a transmis oamenilor că a plecat de acasă. A luat această decizie pentru că iubitul mamei ar fi încercat să o violeze. Suspectul neagă acuzația: „Nu e adevărat. Eu i-am interzis să umble gură-cască.

A violat o fată de 12 ani, s-a iubit cu sora ei de 15 ani și acum trăiește cu mama lor!

Voiam să fie lângă mama ei, nu să ajungă o vagaboandă. Am fost acuzat pe nedrept. Las domnii de la Procuratură să își facă datoria”, a spus acesta, conform Stirile Pro TV.

Bărbatul recunoaște senin, în schimb, că a avut o relație cu altă soră a copilei, dar și cu mama fetelor. Culmea, femeia în vârstă de 38 de ani este acum însărcinată în 5 luni. „Am vorbit un an și cinci luni cu fata.

Îmi pare rău că am ajuns să mă culc cu ea. Am plecat în străinătate pentru bani, când m-am întors ea avea pe altul. După un an am ajuns să am o relație cu mama ei. Aștept un copil, o iubesc, ce a fost a fost.”

Între timp, copila de 12 ani a ajuns în grija celor de la Protecția Copilului. Același lucru s-a petrecut și cu sora ei de 15 ani, care după ce a avut o relație cu tânărul acuzat, a rămas însărcinată cu un alt bărbat la care se mutase.

Mama fetelor este apărătorul numărul 1 al bărbatului. „Nu știu din ce cauza au luat aceste decizii, să-l acuze pe el. Nu îmi dau seama” Chestionată dacă ştie ca iubitul ei să îi agreseze fata de 12 ani, aceasta a fost fermă. ”Nu, asta nu.”

Nici în privința relației pe care a avut-o cu fiica ei de 15 ani femeia nu vede vreo problemă. „Cum să mă simt, e fostul iubit. Am vorbit destul de clar cu fata. A spus că e de acord. Nu mai aveau nicio legătură de un an, înainte să ne cunoaștem. Am vorbit clar și fata era bucuroasă pentru mine”

Vecinii au rămas mască atunci când au auzit de triunghiul amoros. „Nu s-a pomenit de când lumea și pământul. Dacă ele au luat decizia asta. Când trăia bărbatul avea grijă de fete, după ce a murit bărbatul, jale, jale. E dezastru”, a spus o femeie

Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru viol, act sexual cu un minor și agresiune sexuală.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×