Bunicul Luizei Melencu va intra în posesia înregistrărilor făcute de DIICOT în casa lui! Fata este dispărută, dar cel mai urmărit de procurori a fost bunicul ei

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
14/02/2020, 12:11
Bunicul Luizei Melencu va intra în posesia înregistrărilor făcute de DIICOT în casa lui! Fata este dispărută, dar cel mai urmărit de procurori a fost bunicul ei
Bunicul Luizei Melencu va intra în posesia înregistrărilor făcute de DIICOT. Sursa foto: Hepta

Bunicul Luizei Melencu, fata dispărută de luni de zile, va merge la DIICOT pentru a ridica înregistrările şi interceptările pe care procurorii le-au făcut în casa lui, după ce au montat tehnică de ascultare.

Bunicul Luizei Melencu va intra în posesia înregistrărilor făcute de DIICOT

Se pare că anchetatorii nu au nicio pistă legată de dispariția Luizei Melencu sau despre eventuala ucidere a ei de către Gheorghe Dincă, însă cel mai urmărit din acest caz pare chiar…bunicul victimei! Anchetatorii i-au urmărit fiecare mișcare.

Asta, după ce primul procuror care s-a ocupat de dispariția fetei, cel de la Caracal, l-a plimbat pe bunic pe la detectoare de minciuni aflate la sute de kilometri distanță pentru a se asigura că bătrânul nu este implicat în dispariția fetei.

”Noi considerăm că sunt făcute abuziv”

După apariția acestor informații în spațiul public, se pare că procurorii de la București au dus ideea procurorului din Caracal mai departe, deși părea o inepție. Anchetatorii i-au montat acestuia microfoane în casă, l-au filat cu echipaje speciale și i-au interceptat telefoanele.

„De două săptămâni am primit adresă să ni se elibereze, conform procedurii, copie după procesele verbale şi după toate actele întocmite în interceptarea bunicului.

Plus că nici până acum nu am primit niciun rezultat, aşa că am venit personal. Să vedem ce înregistrări sunt, dacă sunt făcute legal, ce acte au fost întocmite, pentru ce au fost făcute aceste înregistrări. Noi considerăm că sunt făcute abuziv”, a declarat avocatul Carmen Obârşanu.

Bărbatul a primit o înştiinţare de la DIICOT prin care era anunţat că faţă de el „au fost luate măsuri de supraveghere tehnică prevăzute la art. 138 aliniatul 1, litera a, c, d şi e din CPP”. Interceptările s-au făcut în dosarul care îl vizează pe Gheorghe Dincă.

„Am fost foarte neplăcut surprins să aflu că în toată această perioadă am fost ascultat și monitorizat tehnic. În loc să se ocupe de adevărații infractori procurorii ne-au interceptat și ne-au pus microfoane în casă. Mai multe persoane m-au atenționat că o să îmi fie ascultate telefoanele și când au venit și au luat diverse lucruri mi-au plantat și microfoane în casă”, a declarat bunicul Luizei, la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×