Bucăți din hainele și amprentele Alexandrei Măceșanu, găsite în mașina și casa lui Dincă – surse din anchetă

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 13:58
Bucăți din hainele și amprentele Alexandrei Măceșanu, găsite în mașina și casa lui Dincă – surse din anchetă
Noi probe descoperite în casa lui Dincă. Sursa foto: antena3.ro/ spynews.ro. Colaj: Fanatik

Noi probe au fost descoperite în dosarul Caracal. Fragmente din hainele, dar și amprentele Alexandrei Măceșanu au fost descoperite în mașina și casa lui Gheorghe Dincă, au dezvăluit surse apropiate anchetei pentru postul de știri România TV. Mai mult, pe una din jachetele lui Dincă au fost găsite și urme care proveneau din saliva adolescentei de 15 ani.

Noi probe descoperite în casa lui Dincă

Conform cercetătorilor, în casa lui Dincă au mai fost găsite și resturi de bandă adezivă și fire de păr care aparțineau Alexandrei, printre noile probe  care au fost puse la dosar, scrie româniatv.net. În tot acest timp, Gheorghe Dincă este expertizat psihiatric de specialiștii români și americani care vor să înțeleagă ce a fost în mintea bărbatului când a produs crimele, dacă a fost în toate facultățile mintale sau nu și dacă ar mai putea să fi omorât și alte fete.

Mama Alexandrei Măceșanu, în schimb, nu crede că Dincă a ucis-o pe fata lui și susține că intuiția îi spune că fata ar putea fi în viață. Teodora a declarat recent că anchetatorii vor să închidă cazul fără să se afle ce s-a întâmplat cu exactitate la Caracal, iar în această teorie este susținută și încurajată să comunice public de Alexandru Cumpănașu, o rudă de-ale fetei.

casa lui dincă
Gheorghe Dincă este suspectat că le-a omorât pe Alexandra și Luiza. Sursa foto: antena3.ro

Mama Alexandrei: „Copilul mu nu este mort”

„Copilul meu nu este mort. Dincă este prea senil. Nu lua fetele ăstea să le omoare. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Ei se grăbesc să le declare pe fete moarte. Instinctul meu de mamă îmi spune că fata trăiește”,  a declarat mama tinerei la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×