BRomania, de nerecunoscut. Matei Dima, actorul din reclamele Vodafone s-a îngrășat în ultima vreme. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
13/02/2020, 14:27
BRomania, de nerecunoscut. Matei Dima, actorul din reclamele Vodafone s-a îngrășat în ultima vreme. FOTO GALERIE FOTO
Matei Dima, cunoscut ca BRomânia, s-a îngrășat enorm în ultima perioadă. Sursa foto: Facebook.com

BRomania, pe numele adevărat Matei Dima, a devenit cunoscut datorită reclamelor Vodafone în care a apărut alături de frumoasa cântăreață Antonia. Cunoscutul actor a avut în trecut o problemă cu kilogramele în plus, iar acum se pare că s-a îngrășat la loc.

Matei Dima s-a îngrășat enorm din cauza stresului și oboselii

Vloggerul, cunoscut în mediul online ca BRomania, a atras toate privirile la premiera filmului „Miami Bici” care a avut loc recent la Timișoara, dar nu în sensul bun. Actorul de comedie se pare că a pierdut lupta cu kilogramele după ce în ultima vreme slăbise extrem de mult. VEZI FOTO

Regizorul filmului „5GANG: Un altfel de Crăciun” a fost îmbrăcat în negru din cap până-n picioare, dar hainele nu au reuşit să mascheze burtica din dotare. Se pare că stresul și oboseala și-au pus amprenta asupra sănătății actorului care s-a îngrășat din nou.

BRomania, încântat de filmul „Miami Bici” filmat în SUA

Matei Dima este vlogger, actor, scenarist, producător, iar recent a regizat și două filme: „5GANG: Un altfel de Crăciun!” și „Miami Bici”. La ultima producție „Regele comediei” a lucrat alături de bunul său prieten Codin Maticiuc.

Maticiuc a anunțat anul trecut primul său proiect cinematografic în care a ajuns să se implice 100% ca scenograf și producător. „Miami Bici” s-a filmat în cea mai mare parte în Statele Unite ale Americii, iar Matei Dima a avut șansa să lucreze la acest proiect în calitate de regizor.

BRomania a mărturisit că nu va juca doar rolul de regizor, ci va fi și actor în prima peliculă independentă din cinematografia românească. Maticiuc a dorit să le dea românilor șansa de a lucra la acest film și a organizat un casting pe bune.

„Fiind primul film și independent pe care îl fac cu Codin facem mai multe joburi, avem mai multe roluri. Suntem și scriitori, și producători, și regizori, și actori. Acum suntem cumva în postura de producători și căutăm cele două noi talente din România.

Castingul de la „Miami Bici” a fost pe bune, nu pe „pile”

Să știi că au venit din Constanța deja destul de mulți. M-am gândit că or să vină, fiind cel mai aproape. O «pilă» îți dai seama că nu putem să punem, dar o să fim mai atenți”, a spus Matei Dima, relateaza libertatea.ro.

„Am dorit și nu prea am avut parte de castinguri, am zis să facem noi primii și încurajăm să vină oameni pe care noi îi vedem că sunt un pic talentați și că au ceva. Ne-am dorit să dăm o șansă așa cum și noi am primit. Și eu și Bro pe lângă muncă am avut și un dram de noroc”, a declarat Codin Maticiuc.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×