Brody Stevens, actor în filmul The Hangover a murit! Se pare că s-a sinucis

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 14:08
Brody Stevens, actor în filmul The Hangover a murit! Se pare că s-a sinucis GALERIE FOTO
Brody Stevens, actor în filmul The Hangover,a murit!

Actorul și comediantul Brody Stevens a murit! Celebru pentru rolul său din filmul The Hangover and Due Date, a fost găsit mort în Los Angeles. Starul, în vârstă de 48 de ani, se pare că s-a sinucis vineri, potrivit The Blast.

În prezent, autoritățile investighează cauza morții. Comediantul, care a jucat rolul unui ofițer de poliție în The Hangover, era prezent deseori pe scenele de comedie din Los Angeles și avea nulte spectacole în cluburile din oraș

Brody Stevens, actor în filmul The Hangover a murit

Un reprezentant al lui Brody spune: ”Brody a fost o voce inspirată. A fost un prieten bun pentru mulți oameni din comunitatea de comedie. El a împins granițele creative și pasiunea pentru munca sa și dragostea pentru baseball au fost contagioase. El a fost iubit de mulți, iar lipsa lui se va simți. Acum, cerem respectuos un moment de liniște”, a spus acesta.

Brody Stevens, actor în filmul The Hangover a murit! Se pare că s-a sinucis
Starul, în vârstă de 48 de ani, se pare că s-a sinucis vineri

El era predispus depresiei și problemelor mentale și de aceea el și Zach Galifianakis au produs un show despre ”lupta” cu bipolaritatea. ”Brody Stevens: Bucură-te! prima dată difuzată pe HBO în 2012 înainte de a fi preluată de Comedy Central în anul următor.” El a fost arestat și spitalizat în 2011, după ce și-a pus arma la gură și a încetat să-și ia medicamente anti-anxietate.

Brody Stevens, actor în filmul The Hangover a murit! Se pare că s-a sinucis
El era predispus depresiei și problemelor mentale

Actorul a postat pe rețelele de socializare pentru ultima dată joi, când le-a transmis fanilor că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă ”în lumea lui” ”Sunt gata să mă întorc pe circuitul festivalurilor”, a spus el. Creațiile lui Brody sunt împrăștiate în mediul virtual, cu ajutorul comediantului Sarah Silverman, potrivit mirror.co.uk.Cluburile de comedie vor avea ”Faceți-l pe Dumnezeu să râdă”, ca în toate momentele când unul dintre noi…Nu sunt sigură că Dumnezeu îl va primi pe Brody,dar referințele sale vor fi epice”, a spus comediantul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×